magdajucha
mamunia Krzysiunia
miloku być może w tym był problem... a moze rozwiązaniem byłoby rozmawiać z nim trochę po angielsku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie...pracuje 2 soboty w miesiącu, ale dzisiaj sie dowiedziałam że moja firma otwiera nastepną filię i nie wiem czy mnie tam nie przeniosą i będzie niezły kocioł wtedy ale zobaczymy....kasia,[/B] a ty w soboty zawsze pracujesz
dzisiaj nie spała do południa a basen ją dodatkowo ją wypompował i pewnie dlatego padła....a tak normalnie to zasypia kolo 14 i chodzi spac o 21 (czasami 22).kasia a jak mała tak późno zasypia Ci w dzień, to o której idzie wieczorem spać??
Ale wieści!! Ja oczywiście z opóźnieniem, ale gratuluję!!!w życiu o tej porze na forum nie byłam ale dziś muszę!
Maja przyszła na świat dziś o godzinie 0.45, waży 3340 g, ma 54 cm, poród siłami natury. Kobietki dzielne i dobrze się mają. Mamusia już chodzi:-)