reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

kasia mój mały to jużą od prawie roku nie sypia w dzień, a basen wcale go nie usypia, wręcz odwrotnie mam wrażenie ehhh

a ja mam dziś dzień lenia, cały dzień w piżamie :-)

reklama
Magda to ja dziś przeciwnie
rano u fryzjera
potem obiad
sprzątanie piwnicy z mężem
potem prasowanie
sprzątanie

ale co się dziwić 1 weekend od 3 tygodni mam w ogóle 1 wolne od początku pażdziernika nadrabiam i naważniejsze że następny weekend tez wolny az miło
boje sie myslę kiedy będzie kolejny wolny weekend bo dzien na bank 11 listopad hehehheh bo zajęc brak

Dobry wieczór:-)

agatulka ależ smaka narobiłaś tym łososiem...mniam:happy2:

magda ja dzień w piżamie to miałam w dzieciństwie jak na ospę chorowałam:-D nie lubię tak;-)

kasia witaj po przerwie:-)

zdrówka dla Piotrusia:tak:

roksi może jeszcze w szpitalu ze względu na żółtaczkę, pyknę smska jutro;-)

pochwalę się, że zdałam na 5 egzamin z afazji:cool2: fajny dzionek u nas, mąż ugotował pyszny obiad, zrobił kolację - dla niego to odpoczynek a dla mnie ułatwienie:tak:

Dzień dobry, u nas dziś o 6 pobudka, czyli tak jak zwykle :-) dobrze, że nocka w miare spokojna, tylko jedna pobudka :-) Ciekawe jak tam ROKSI, chyba jeszcze w szpitalu, pewnie dopiero w poniedziałek sie odezwie :-) a moja córa już się do mnie uśmiecha i do Ignasia też, ale sie cieszył :-)

Witam moje tez sie nie przestawiły w pobudkach heheheh

madzikm a jakiego ja miałam smaka od wakacjiii nie jadłam
gratulacje
ja w domu to często w sukience sportowej chodzę

śniadanie zjedzone plan na obiad juz jest tylko entliczek pętliczek kto pójdzie do sklepu heheh
jak lubię miec wolny weekend

reklama
Do góry