reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Halo :-)

U nas dzisiaj mgła i 2 stopnie tylko :szok:. W dodatku nie mamy ogrzewania i ciepłej wody w domu :wściekła/y:

Chyba ostatnio zapeszyłam pisząc, że Karol ładnie chodzi spać, bo od kilku dni jest kombinowanie i po południu i wieczorem. Dzisiaj postanowiłam go nie kłaść w dzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

blu wspolczuje problemow ze spaniem z ogrzewaniem
u nas nie ma takiego problemu , zasypianie to codziennie taki sam rytual . gozej z wstawaniem . czasmi musze budzic go do przedszkola ( na 9) i jest problem zeby wylazl z wyrka

u nas dzisiaj znowu brzydko
pada :((((((((((

tristano znowu bez placzu poszedl ,ze mna do przedszkola
jupi :)))
zmykam sprzatac chate bo syf mam wszedzie
pa

hej

Sandi, nic złego się nie dzieje;-), tylko ciężko mi, zmęczona jestem:-(, organizm mi się jeszcze nie przestawił i ciagle spiąca jetem:eek:, ale weekend już blisko i może odpocznę:tak:

Blu napisz, jak u was bez drzemki:confused2:, bo u nas strasznie wieczorem było, mały płakał, marudził,a w nocy jeszcze gorzej spał:sorry:

Roksi jak sie macie, pewnie jutro w domku będziecie:-)

Cześć Kobitki :)

Witam sie po pół rocznej prawie nieobecności (mam nadzieje że ktoś mnie tu jeszcze pamięta ) i własnym oczom nie wierzę....takie zmiany:szok::szok::szok:

Wszystkim podwójnym Mamusiom gratuluje małych słodkich pociech

Roksi ....super że masz Majeczkę ....dwie superowe córeczki.....

Wszystkim Ciężarówkom życzę przyjemnej ciąży z lekkim porodem :) Oby drugi był łatwiejszy od tego pierwszego.....

A gdzie się podziała nasza najwierniejsza forumowiczka czyli Agutek??

Sandi zdrówka ci życzę.....

Witam wieczornie.
No, roksi pewnie już jutro będzie z młodą w domu:)

U nas jakoś leci, Wojtkowi cztery dni przeleciały w żłobku całkiem fajnie. I już miałam nadzieję, że uda nam się zaliczyć rekord czyli 5 dni pod rząd.Ale niestety chyba nic z tego. Wieczorem nam zwymiotował biedak, i jakiś taki strasznie osowiały był, zasnął wcześniej niż zwykle. Mam wrażenie, że to kolejny żłobkowy wirus. Oby tylko noc była spokojna. Biedak straszny z niego jest.

Ewelina, u nas spoko - młody śpi od 20:10 :tak:. Był oczywiście upierdliwy wieczorem, ale to u niego norma ;-). Nie dość, że nie spał, to jeszcze się wyszalał 2,5 godziny z koleżanką na spacerze. Ja mam dość ;-).

Ogrzewanie włączyli w południe, więc nie zdążyliśmy zmarznąć :-)

Kasia, witaj zgubo :-)

reklama
moja jeszcze szaleje....cos ostatnio jej się godziny spania poprzestawiała i się "dorosła" robi :-D:-D a ja czekam jak na szpilkach bo chcemy z m kac vegas zobaczyć .....

a tak odnośnie butów.....czy wy tez macie problemy z ich kupowaniem....mojej młodej to nie wchodzą normalnie na kopytko, ma strasznie wysokie podbicie i te które mają zapięcia z boku na ekspres w ogóle nie chca wejść....i znowu chyba nas czeka wizyta w Bartku a tam ceny zaporowe.....może wy macie jakieś inne marki które mają zapinanie na rzepy i się szeroko otwierają??

Do góry