reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Halo :-)

U nas dzisiaj mgła i 2 stopnie tylko :szok:. W dodatku nie mamy ogrzewania i ciepłej wody w domu :wściekła/y:

Chyba ostatnio zapeszyłam pisząc, że Karol ładnie chodzi spać, bo od kilku dni jest kombinowanie i po południu i wieczorem. Dzisiaj postanowiłam go nie kłaść w dzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

blu wspolczuje problemow ze spaniem z ogrzewaniem
u nas nie ma takiego problemu , zasypianie to codziennie taki sam rytual . gozej z wstawaniem . czasmi musze budzic go do przedszkola ( na 9) i jest problem zeby wylazl z wyrka

u nas dzisiaj znowu brzydko
pada :((((((((((

tristano znowu bez placzu poszedl ,ze mna do przedszkola
jupi :)))
zmykam sprzatac chate bo syf mam wszedzie
pa

hej

Sandi, nic złego się nie dzieje;-), tylko ciężko mi, zmęczona jestem:-(, organizm mi się jeszcze nie przestawił i ciagle spiąca jetem:eek:, ale weekend już blisko i może odpocznę:tak:

Blu napisz, jak u was bez drzemki:confused2:, bo u nas strasznie wieczorem było, mały płakał, marudził,a w nocy jeszcze gorzej spał:sorry:

Roksi jak sie macie, pewnie jutro w domku będziecie:-)

Cześć Kobitki :)

Witam sie po pół rocznej prawie nieobecności (mam nadzieje że ktoś mnie tu jeszcze pamięta ) i własnym oczom nie wierzę....takie zmiany:szok::szok::szok:

Wszystkim podwójnym Mamusiom gratuluje małych słodkich pociech

Roksi ....super że masz Majeczkę ....dwie superowe córeczki.....

Wszystkim Ciężarówkom życzę przyjemnej ciąży z lekkim porodem :) Oby drugi był łatwiejszy od tego pierwszego.....

A gdzie się podziała nasza najwierniejsza forumowiczka czyli Agutek??

Sandi zdrówka ci życzę.....

Witam wieczornie.
No, roksi pewnie już jutro będzie z młodą w domu:)

U nas jakoś leci, Wojtkowi cztery dni przeleciały w żłobku całkiem fajnie. I już miałam nadzieję, że uda nam się zaliczyć rekord czyli 5 dni pod rząd.Ale niestety chyba nic z tego. Wieczorem nam zwymiotował biedak, i jakiś taki strasznie osowiały był, zasnął wcześniej niż zwykle. Mam wrażenie, że to kolejny żłobkowy wirus. Oby tylko noc była spokojna. Biedak straszny z niego jest.

Ewelina, u nas spoko - młody śpi od 20:10 :tak:. Był oczywiście upierdliwy wieczorem, ale to u niego norma ;-). Nie dość, że nie spał, to jeszcze się wyszalał 2,5 godziny z koleżanką na spacerze. Ja mam dość ;-).

Ogrzewanie włączyli w południe, więc nie zdążyliśmy zmarznąć :-)

Kasia, witaj zgubo :-)

reklama
moja jeszcze szaleje....cos ostatnio jej się godziny spania poprzestawiała i się "dorosła" robi :-D:-D a ja czekam jak na szpilkach bo chcemy z m kac vegas zobaczyć .....

a tak odnośnie butów.....czy wy tez macie problemy z ich kupowaniem....mojej młodej to nie wchodzą normalnie na kopytko, ma strasznie wysokie podbicie i te które mają zapięcia z boku na ekspres w ogóle nie chca wejść....i znowu chyba nas czeka wizyta w Bartku a tam ceny zaporowe.....może wy macie jakieś inne marki które mają zapinanie na rzepy i się szeroko otwierają??

Do góry