reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:happy:
pobolewa mnie gardło:oo: mojego męża też chyba córcia nas pozarażała:crazy:
spadam na pocztę odebrać moje spodnie od fartucha:tak: teraz będe w pracy kompletnie umundurowana w pracy:-D

ja nie moge patrzyc na te paczki juz, a u nas w pracy zostaly od wczoraj :-D
ja dzis na sniadanie jadlam salatke jarzynowa (sklepowa) z buleczka i maz rano zrobil mi jeszcze salatke pomidorowo-ogorkowa z sosem vinegret :-) zaraz sie za nia wezme :-p

Witam się w słoneczny dzionek :tak:

A pączka dzisiaj trzeba zjeść, bo to gwarantuje pomyślność:szok:, tak mówili w wiadomościach:tak::tak::tak:

Elahar dziękujemy za zyczenia zdrówka, chyba pomogły, bo dzis juz dużo lepiej:-D

no to ja bede miala polowe roku szczesliwa, ciekawe tylko ktora? :-D

Wracając do pączków tez zjadłam połówkę bo M mi przyniósł wieczorem ale połówkę sobie odkroił, bo jak twierdził wcześniej nie dojadł :baffled::baffled:
W tą pomyślność pączkową wiele osób nie wierzy. 1/4 Polaków nie zjadła wcale pączka (gdzieś wczoraj wyczytałam) :tak: Ale jak przechodziłam koło piekarni to kolejka była bardzo długa.:tak:

Dzień Dobry,

wychodzimy na prostą, Piotruś obudził się pogodny:-D, noc spokojna, tylko z jedną pobudką na syropek:tak:,
M na szczęście tez zdrowieje, pójdzie sobie do pracy, wreszcie:laugh2:

elahar ja jestem tym "co czwartym Polakiem", który nie zjadł wczoraj pączka :-) Mimo, że były w domu.

Czy jest jakiś kryzys 11ego miesiąca? Córcia cały dzień biega (chodzi czasami), ale co jakiś czas przybiega do mnie i musi się poprzytulać. I znów idzie się bawić i za chwile wraca. A jak jej nie przytulę to jest płacz.

wychodzimy na prostą, Piotruś obudził się pogodny:-D, noc spokojna, tylko z jedną pobudką na syropek:tak:,
M na szczęście tez zdrowieje, pójdzie sobie do pracy, wreszcie:laugh2:

No do bardzo dobrze :tak::tak: Będziesz mogła odetchnąć. Mój M jak choruje to też staram się go szybko wykurować ale on jak to niektórzy mężczyźni - lekoman -więc garść leków i pomaga :-):-D

elahar ja jestem tym "co czwartym Polakiem", który nie zjadł wczoraj pączka :-) Mimo, że były w domu.

Ja pączki bardzo lubię, tylko czasami strasznie zbite sprzedają i ociekające tłuszczem. Wtedy aż się odechciewa.

Czy jest jakiś kryzys 11ego miesiąca? Córcia cały dzień biega (chodzi czasami), ale co jakiś czas przybiega do mnie i musi się poprzytulać. I znów idzie się bawić i za chwile wraca. A jak jej nie przytulę to jest płacz.

Moja skończyła 10 miesięcy też częściej mi się do nogi przykleja żeby ją wziąść na ręce. A ostatnio to nawet zasypia mi na rękach. Jak ją biorę to od razu się przytula i tak by spała.

reklama
Hej :-)

ale dawno mnie nie bylo :sorry2: ale jakos wena mnie opuscila po smierci Majeczki ...
[*]...

ale teraz postaram sie juz byc na bierzaco :tak:

pozdrawiam wszystkie marcowe dzieciaczki i mamusie ;-)

Do góry