reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Czy jest jakiś kryzys 11ego miesiąca? Córcia cały dzień biega (chodzi czasami), ale co jakiś czas przybiega do mnie i musi się poprzytulać. I znów idzie się bawić i za chwile wraca. A jak jej nie przytulę to jest płacz.
Karolek się przytula do wszystkiego - do kanapy, blatu od krzesełka, dywanu, kota :-D. Do nas oczywiście też. Ale niestety też wymusza żeby go nosić, tańczyć, pozwolić mu dotknąć lampy, albo kwiatka doniczkowego. A czasem nie wiadomo o co mu chodzi i on sam chyba nie wie czego chce :no:.

reklama
Karolek się przytula do wszystkiego - do kanapy, blatu od krzesełka, dywanu, kota :-D. Do nas oczywiście też. Ale niestety też wymusza żeby go nosić, tańczyć, pozwolić mu dotknąć lampy, albo kwiatka doniczkowego. A czasem nie wiadomo o co mu chodzi i on sam chyba nie wie czego chce :no:.

U nas jest dokładnie to samo, z tym że jak jest ze mną to tak nie wymusza noszenia czy dotykania zakaznych rzeczy ale jak tylko M przychodzi z pracy to choćby się waliło i paliło idzie zaraz do niego:-)

Hej!

blueberyy - wow! odważna z Ciebie kobitka, dopiero co mówiłaś o planach założenia firmy a tu już gotowe!!!
powodzenia!!!

zdrówka dla Piotrusia!!! cśoś się przedłuża choroba:baffled:

ewa - też zauważyłam, ze Zosia się dużo do mnie przytula ostatnio:-)

ferie towarzysko upływają, mam już dość i chcę posiedzieć w odmu na 4 literach;-)

U nas jest dokładnie to samo, z tym że jak jest ze mną to tak nie wymusza noszenia czy dotykania zakaznych rzeczy ale jak tylko M przychodzi z pracy to choćby się waliło i paliło idzie zaraz do niego:-)
U nas też mąż jest bardziej lubiany ostatnio. Może dlatego, że bardziej ulega zachciankom synka :-).

blueberyy - wow! odważna z Ciebie kobitka, dopiero co mówiłaś o planach założenia firmy a tu już gotowe!!!
powodzenia!!!
No, nie tak całkiem gotowe, ale klamka zapadła :tak:.

Ankietę spróbuję wypełnić.

witam sie po pracy, zaczal mi sie weekend :-)

corcia tez lubi teraz nasze towarzystwo...kiedys znacznie dluzej potrafila zajac sie sama soba,a teraz co chwile przychodzi do nas i marudzi. Uwielbia siedziec z nami na kanapie, wtedy sie rzuca na wszystkie mozliwe strony, skacze, itp. ;-) Albo my schodzimy do niej na mate, wtedy po nas lazi :-D

witam sie i ja..... ja tez po pracy i z niższą gorączką :) wiec weekend zapowiada się obiecująco.
roksi- zdrówka wam życzę
Piotrusiu Tobie też dużo zdrówka
Wika już też zdrowieje, jeszcze 2 dni dajemy antybiotyk i już, kaszel ją troche męczy ale nic na to nie poradzę, syrop musi wystarczyc.

ja tez ankiete wypełniłam

kasiu witaj, to dobrze, ze juz lepiej sie czujesz :-)

ja dzisiaj mam w planach obejrzec pierwszy odcinek czwartej serii Losta....tyle na to czekalam :-p mam nadzieje, ze wyjasnia pare tajemnic i nie zawiode sie ta seria :-)

reklama
ja rozwaliłam pilota i latam teraz non stop do telewizora. szlak mnie zaraz trafi. niech mój m wraca to może coś z nim zrobi bo zaraz go wypieprze za okno i sie skończy. dobrze ze chociaz Wika śpi.
blueberry daj znać jak bedziesz juz działac na allegro.

Do góry