reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja rozwaliłam pilota i latam teraz non stop do telewizora. szlak mnie zaraz trafi. niech mój m wraca to może coś z nim zrobi bo zaraz go wypieprze za okno i sie skończy. dobrze ze chociaz Wika śpi.
blueberry daj znać jak bedziesz juz działac na allegro.

nam jakis czas temu pilota rozwalila corka i to tak na amen, w ogole nie chcial dzialac mimo roznych prob reanimacji :sorry2: w koncu maz pojechal do sklepu i kupil jakas chinska podrobe, ktora dziala :-D

reklama
Wika już też zdrowieje, jeszcze 2 dni dajemy antybiotyk i już, kaszel ją troche męczy ale nic na to nie poradzę, syrop musi wystarczyc.
u nas antybiotyk tylko dwa razy ale kaszel i katar męczy Natalkę strasznie:-( niby dzisiaj lepiej ale dalej wypływają jej glutki z nosa a ona je języczkiem zlizuje:szok::szok:
więc tylko biegam z pieluszka i wycieram nosek:wściekła/y: ryk jest przy próbie z Fridą:angry:

zrobiłam Natalce przemeblowanie w pokoju:tak: lubię sobie poprzestawiać graty:-D ale w sumie to tylko u Natalki mogę zaszaleć:crazy:

a my bylismy dzis na kontroli i juz jest ok, tylko troszke gardełko zaczerwienione:-D,

czy wasze dzieciaczki tez tak płacza u lekarza, mój dosłownie drze sie w niebogłosy, nie pomagaja próby zaprzyjaźnienia się z lekarzem, zabawki, ryk taki, że szok:szok::szok::szok::szok:

zdrówka dla Natalki i Wikusi:-D, Piotrus przesyła juz zdrowe buziaczki dziewczynkom:laugh2::laugh2::laugh2:

M na szczęście tez zdrowy i pójdzie sobie do pracy, ufffffffffffffffffff:-p

życzę koleżankom miłego wieczorku;-)

oglada ktoras Losta?

ja wlasnie obejrzalam swiezy jeszcze pierwszy odcinek czwartej seriii....hmmm...to lubie :-p
polecam :-)

Obejrzę, jak już wszystkie serie będą dostępne. Nie będę musiała czekać na kolejne odcinki :-D.

no tak, tez dobre podejscie :-p ale ominie cie to podekscytowanie, ktore wystepuje gdy czekasz na pojawienie sie nowego odcinka :-D

ja to w ogole chyba jakas maniaczka jestem - Prison Break, Lost, 24h...:sorry2:w ciazy lezalam na kanapie i pykalam kilka odcinkow dziennie...zyc nie umierac :-D z moim bratem tylko przesylamy sobie info kiedy jaki odcinek bedzie dostepny w sieci :laugh2:

reklama
Ja w ciąży oglądałam 6 stóp pod ziemią, też po kilka odcinków. I jeszcze w TV 4400. Pamiętam, że jakoś chyba tuż przed porodem skończyła się pierwsza seria. A teraz leci druga, ale nie oglądam :no:.

Do góry