reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My używamy smoczków symetrycznych, więc nie ma problemu. Jak sobie włoży odwrotnie, to najwyżej tarczka jest do góry nogami.
A
Agutek
Gość
Dokładnie tak jak piszesz, smoczek zachodzi na nos i wygląda śmiesznie. Ale ja sie zastanawiam czy na dłuższą metę tak mozna, czy to nie szkodliwe dla zgryzu?
Jest wyprofilowany i chyba ta odwrotna strona jej lepiej pasuje. Bo nawet na śpiąco go przekręca.
specjalnie sprawdzilam czy nasz jest profilowany czy symetryczny i na szczescie jest symetryczny, tylko tarczka jest profilowana
ja juz w domciu
zmeczona jakas dzisiaj jestem....ale w drodze powrotnej zaszlam do solarium i sie troche nagrzalam ja chce juz wiosny
A
Agutek
Gość
zobaczcie co dostalam dzisiaj jako motto dnia :-)
Motto na dzis...
Zima, stok. Na stoku narciarz w pelnym ekwipunku, gogle, kask, fajny
kostium.
Jedzie... nagle na muldzie podskakuje, obraca go, wlatuje w drzewo....
Wstaje... kijki zgniecione, narty polamane, strój ropieprzony, gogle
rozbite,cala twarz we krwi, pare zebów brakuje...
Otrzepuje sie, patrzy do góry i mówi:
"K****, i tak lepiej niz w pracy!!"
i tego bede sie trzymac
Motto na dzis...
Zima, stok. Na stoku narciarz w pelnym ekwipunku, gogle, kask, fajny
kostium.
Jedzie... nagle na muldzie podskakuje, obraca go, wlatuje w drzewo....
Wstaje... kijki zgniecione, narty polamane, strój ropieprzony, gogle
rozbite,cala twarz we krwi, pare zebów brakuje...
Otrzepuje sie, patrzy do góry i mówi:
"K****, i tak lepiej niz w pracy!!"
i tego bede sie trzymac
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
długo moja mała ma 4 lata a dopiero od grudnia nie urzywa smoczka-logopeda kategorycznie zabroniłaTeż tak wkładała smoka??? Długo ?
Witam
Ja tylko tak szybko SIę melduje bo komp dalej nie naprawiony
W sumie to teraz się ciesze że my nie dawaliśmy smoczka, teraz nie ma problemu z oduczaniem
wszystkiego najlepszego dla Wiktorii i Piotrusia na 10 miesięcy:-)
u nas niestety katarek się przyplątał, bylam dziś tylko żeby sprawdzić czy nie zleciał do oskrzeli, ale jest OK, jakby się pojawił kaszelek to mam dawać syropek prawoślazowy, a teraz to disnemar, cebion i wapno, i maść majerankowa. lubię takich lekarzy co od razu nie dają antybiotyku
Ja tylko tak szybko SIę melduje bo komp dalej nie naprawiony
W sumie to teraz się ciesze że my nie dawaliśmy smoczka, teraz nie ma problemu z oduczaniem
wszystkiego najlepszego dla Wiktorii i Piotrusia na 10 miesięcy:-)
u nas niestety katarek się przyplątał, bylam dziś tylko żeby sprawdzić czy nie zleciał do oskrzeli, ale jest OK, jakby się pojawił kaszelek to mam dawać syropek prawoślazowy, a teraz to disnemar, cebion i wapno, i maść majerankowa. lubię takich lekarzy co od razu nie dają antybiotyku
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agusieńko, może przyczyną problemów córki jest zatem zbyt długie używanie smoczka?
A
Agutek
Gość
długo moja mała ma 4 lata a dopiero od grudnia nie urzywa smoczka-logopeda kategorycznie zabroniła
i jak corka przezyla rozstanie?
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
ku mojemu zdziwieniu nie było tragicznie poprostu powiedziałam że był mikołaj i zabrał55555555555555i jak corka przezyla rozstanie?
reklama
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
moje maleństwo sobie popisać na klawiaturze chciało....hi hiku mojemu zdziwieniu nie było tragicznie poprostu powiedziałam że był mikołaj i zabrał55555555555555