reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam!

blueberry - jak dziurawy garnek:-D:-D:-Djak to jest? opisz nam;-)
u nas też odwilż i wszechobecne błoto:wściekła/y:

a domek prawie wysprzątany, Zosia jakąś nielegalną drzemkę sobie strzeliła a chłop..układa kostkę koło domu, do lampy:-D

rodzinnej niedzieli:-)

blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego :eek: Byle do następnej ciąży ;-)

Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 :eek: A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00? :dry:

blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego :eek: Byle do następnej ciąży ;-)

Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 :eek: A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00? :dry:

ja stawian na 3.30:dry:ciekawe jak jej wtedy czas zorganizujesz:-D

blueberry - jak dziurawy garnek:-D:-D:-Djak to jest? opisz nam;-)
Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć :-D. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).

Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć :-D. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).

a czemu ma trwać 2 mc? u mnie tyle samo co przed ciążą

agutek - my tak po 7 dzień zaczynamy to bądź łaskawa nam spokoju nie zakłócać:tak:a poza tym nie masz mojego adresu:-p:-p;-)

Roksi dzięki za program, ale już po ptakach ;-) Jestem na etapie schodzenia s z drogi. Chociaż zauważyłam, że humor jej się poprawil - mi iestety nie.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że dostałam zaje... @. Czuję się jak dziurawy garnek :baffled:.

Ja właśnie się z nią pożegnałam, chociaż nie chciało jej się... odchodzić :-D

:-D:-D:-D:-D:-D

A u Nas było cudownie 2 dni !!! Tylko 2 dni. Dziś pobudka o 7.30, drzemka o 10ej, druga o 16ej (godzinna) i wieczorem córcia chciała się bawić. Z wielkim bólem usnęła o 21.45. Wiktoria jakby usnęła o 18ej to napewo obudziłaby się o 19ej, a potem szalałaby do 23ej.

Fretka małas zasneła dwa dni temu o 00.30, normalnie padam na twarz, gdyby był Adnrzej to pewnie by mi pomógł, a tak samej cięzko..... Jeszcze się biedak w szpislu męczy, bo miał wczoraj operacje. Tak więć sama na siebie jestem zdana. Dzis ju było lepiej:)

A jak Twoja dzidzi?

reklama
Dziewczyny nie chcę być ukaśliwa, ale... dwa razy prosiłam administratorkę, aby udostepniła album ze zdięciami paluszków, ale brak odzewu. Wypadało by chociaż odpowiedzieć na moją prośb:szok:. Na gg jest dostępna, pisałam ale nie odp, czy może mi ktoś powiedzieć co jest grana? Tylko mi nie mówcie, że nie jestem aktywna:-(. Nie wiem czy to złosliwośc czy zwykła ignoracja.... odpiszcie proszę:confused2:

Do góry