reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziewczynki, a ja znów nie wyspana. Wiktoria juz sama w łóżeczku nie zaśnie, tylko muszę ją lulać na rękach. Jak smok w nocy wypadnie (co się zdaża co 2-3 godz) to jest krótka pobudka. Wczoraj jak płakała na wieczór to posmarowałam jej bobodentem i troche pomógł, wiec to pewnie to cholerne zęby:baffled::baffled:a dzisiaj już nie śpie od 5- jak moja babcia :-DDzisiaj mam sobótkę wolną od pracy to wyskakuje z dzieckiem na zakupy gwaizdkowe dla tatusia. Bo dla reszty rodziny już mamy. I moze jakis dłuższy spacerek sobie strzelimy i pojedziemy do lasu. Uciekam robic pranie.

Miłego dnia Mamusie.

reklama
widze, ze nie tylko ja niewyspana:wściekła/y:Olivka tez jak sie wybudzi w nocy to zasnie z powrotem tylko na rekach - nie wiem, skad jej sie to wzielo:baffled:kiedys zasypiala po chwili jak sie jej dalo smoka i nagle jej sie odwidzialo, teraz trzeba ja wyjac z lozeczka i przytulic, bo inaczej sa wrzaski:-(
my czekamy na prezenty, ktore przyjda poczta - juz wczoraj przyszly kubki dla dziadkow, dzisiaj powinny kalendarze dla babc:-)a dla prababc mamy zdjecia w ramkach:-)
ewa - pieknie tam u was, zazdroszcze miejsca na spacerki:tak::-)
malaga - ja nie myje zabkow bo Olivka nie ma jeszcze zadnego;-)ale szczoteczke juz mam - Oral B:-)

milej soboty Marcowki:-)

Witajcie :-) Synuś obudził mnie przed 7 :happy2: Byłoby pewnie wcześniej, gdyby nie to, że obudził się o 23 i do 1 go próbowaliśmy uśpić :cool2:

Teraz znów śpi, od godziny :tak: Pewnie niedługo wstanie, więc idę coś ogarnąć mieszkanie ;-):happy2:

Miłego dnia marcówki :-)

Dzień dobry :happy2:

Nie uwierzycie - poszłam wczoraj spać o 20.00 :sorry:Ale od 6.00 nie śpię, bo córcia obudziła się na mleczko i od tamtej pory nie chce spać, a zawsze miała już drzemkę :eek: A dzisiaj szaleje na całego :sorry: Zdążyłam już wyskoczyć do Rossmanna po "upiększacze" dla siebie ;-) wstawić 2 pralki, poodkurzać, pomyć podłogi, ściągnęłam nawet firany do prania, a ta szaleje dalej.

Ooops...w trakcie pisania tego posta dziecko moje położyło się obok na brzuchu i nagle zasnęło :szok::-D Hura :-D

Miłej soboty :happy2:

Dzień dobry :happy2:

Nie uwierzycie - poszłam wczoraj spać o 20.00 :sorry:Ale od 6.00 nie śpię, bo córcia obudziła się na mleczko i od tamtej pory nie chce spać, a zawsze miała już drzemkę :eek: A dzisiaj szaleje na całego :sorry: Zdążyłam już wyskoczyć do Rossmanna po "upiększacze" dla siebie ;-) wstawić 2 pralki, poodkurzać, pomyć podłogi, ściągnęłam nawet firany do prania, a ta szaleje dalej.

Ooops...w trakcie pisania tego posta dziecko moje położyło się obok na brzuchu i nagle zasnęło :szok::-D Hura :-D

Miłej soboty :happy2:
Agutku mnie też od rana sprzątanko:tak: miłej pracy:-)

Dla mnie niestety sobota niemiła. Miałam zrobic siostrze komputer, no i narozrabiałam. niechcący sformatowała mi się partycja, a wraz z nią cenne dokumenty. Chyba siostra głowe mi urwie. Już mi się dostało, wcale się jej nie dziwię. Ale jestem wściekła, mogłam to wcześniej skopiowac. może znacie jakiś program, którym można by bylo to odzyskać.

Hello,
U nas dzisiaj mżawka, odwilż i syf. A synek nawet o dziwo grzeczny jak na niego. Co prawda "przeczytał" mi gazetę tak, że nadaje się do wyrzucenia, ale przynajmniej miał zajęcie :-).

może znacie jakiś program, którym można by bylo to odzyskać.
Zapytałam męża, bo on się kiedyś w to bawił. Powiedział, że nie pamięta nazw tych programów, trzeba szukać po haśle disk recovery. Tylko że wersje trialowe nie działają, trzeba kupić pełną wersję ;-);-);-). No i ważne jest to, żeby nie nadpisać danych.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że dostałam zaje... @. Czuję się jak dziurawy garnek :baffled:.

reklama
Dla mnie niestety sobota niemiła. Miałam zrobic siostrze komputer, no i narozrabiałam. niechcący sformatowała mi się partycja, a wraz z nią cenne dokumenty. Chyba siostra głowe mi urwie. Już mi się dostało, wcale się jej nie dziwię. Ale jestem wściekła, mogłam to wcześniej skopiowac. może znacie jakiś program, którym można by bylo to odzyskać.
jest taki program Tune Up:tak: może cos się uda odzyskać:tak: tylko nic teraz nie przenoś i kopiuj:no2:

Do góry