reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam!

blueberry - jak dziurawy garnek:-D:-D:-Djak to jest? opisz nam;-)
u nas też odwilż i wszechobecne błoto:wściekła/y:

a domek prawie wysprzątany, Zosia jakąś nielegalną drzemkę sobie strzeliła a chłop..układa kostkę koło domu, do lampy:-D

rodzinnej niedzieli:-)

blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego :eek: Byle do następnej ciąży ;-)

Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 :eek: A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00? :dry:

blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego :eek: Byle do następnej ciąży ;-)

Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 :eek: A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00? :dry:

ja stawian na 3.30:dry:ciekawe jak jej wtedy czas zorganizujesz:-D

blueberry - jak dziurawy garnek:-D:-D:-Djak to jest? opisz nam;-)
Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć :-D. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).

Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć :-D. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).

a czemu ma trwać 2 mc? u mnie tyle samo co przed ciążą

agutek - my tak po 7 dzień zaczynamy to bądź łaskawa nam spokoju nie zakłócać:tak:a poza tym nie masz mojego adresu:-p:-p;-)

Roksi dzięki za program, ale już po ptakach ;-) Jestem na etapie schodzenia s z drogi. Chociaż zauważyłam, że humor jej się poprawil - mi iestety nie.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że dostałam zaje... @. Czuję się jak dziurawy garnek :baffled:.

Ja właśnie się z nią pożegnałam, chociaż nie chciało jej się... odchodzić :-D

:-D:-D:-D:-D:-D

A u Nas było cudownie 2 dni !!! Tylko 2 dni. Dziś pobudka o 7.30, drzemka o 10ej, druga o 16ej (godzinna) i wieczorem córcia chciała się bawić. Z wielkim bólem usnęła o 21.45. Wiktoria jakby usnęła o 18ej to napewo obudziłaby się o 19ej, a potem szalałaby do 23ej.

Fretka małas zasneła dwa dni temu o 00.30, normalnie padam na twarz, gdyby był Adnrzej to pewnie by mi pomógł, a tak samej cięzko..... Jeszcze się biedak w szpislu męczy, bo miał wczoraj operacje. Tak więć sama na siebie jestem zdana. Dzis ju było lepiej:)

A jak Twoja dzidzi?

reklama
Dziewczyny nie chcę być ukaśliwa, ale... dwa razy prosiłam administratorkę, aby udostepniła album ze zdięciami paluszków, ale brak odzewu. Wypadało by chociaż odpowiedzieć na moją prośb:szok:. Na gg jest dostępna, pisałam ale nie odp, czy może mi ktoś powiedzieć co jest grana? Tylko mi nie mówcie, że nie jestem aktywna:-(. Nie wiem czy to złosliwośc czy zwykła ignoracja.... odpiszcie proszę:confused2:

Do góry