Lajla83
Fanka BB :)
Ewa tu masz link ściągnij sobie programik Download CHIP.eu - TuneUp Utilities 2007 v6.0.1255 PL spolszczenie tez jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego Byle do następnej ciąży ;-)
Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00?
ja stawian na 3.30ciekawe jak jej wtedy czas zorganizujesz
Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć . Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).blueberry - jak dziurawy garnekjak to jest? opisz nam;-)
Widzę, że koleżance się dzisiaj dowcip wyostrzył ;-);-);-). Tak czy inaczej myślę, że nie chcesz wiedzieć . Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dziadostwo trwało 2 miesiące. A w ogóle to miałam dzisiaj umówioną wizytę u gin , którą oczywiście odwołałam :-).
Aha, zapomniałam się pochwalić, że dostałam zaje... @. Czuję się jak dziurawy garnek .
blueberry oj współczuję tej mocnej @. Na pewno nic przyjemnego Byle do następnej ciąży ;-)
Moje dziecko zasnęło na noc o 18.19 A to dlatego, że nie miała popołudniowej drzemki. Ciekawe o której się obudzi. O 4.00?