reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
troszkę się boje w ciemno:baffled: ale znajomi mi mówią że jest dużo wolnych miejsc:tak:
ostatnio nad morzem byłam 12 lat temu:tak:

Roksi a macie jakieś miasto upatrzone nad morzem? Bo mogę podpytać brata o jakieś fajne miejsca (hotele, pensjonaty itp) bo on prowadzi biuro podrózy i nad morzem zna chyba wszystko...

Roksi a macie jakieś miasto upatrzone nad morzem? Bo mogę podpytać brata o jakieś fajne miejsca (hotele, pensjonaty itp) bo on prowadzi biuro podrózy i nad morzem zna chyba wszystko...
my chcemy jechać na półwysep helski:tak: może być Jurata, Jastarnia, Chałupy sama nie wiem bo nigdy tam nie byłam:no: częściej jeździłam bardziej nad morze w rejony północno zachodnie:tak:

Musisz sprawdzić na stronie hotelu. Większość oferuje łóżeczko dla dziecka odpłatnie, a niektóre nawet za darmo. Ja wycieczkę dostałam z pracy, ale sama musiałam sobie wybrać ofertę. I wybrałam taką: Hiszpania, Majorka, CALA MESQUIDA -- VIVA CALA MESQUIDA CLUB & PARK Neckermann Polska 2008 : urlop, hotele, wycieczki, wakacje
Fajne jest to, że apartamenty mają aneks kuchenny, więc można dziecku jakieś jedzenie przygotować w pokoju. A poza tym myślę, że jakoś to będzie ;-)
.

Ale super i wyloty z KRAKOWA! Tylko drogo, bo my chcielismy na 14 dni....Ale wszystko co potrzebujemy tam jest ! Niech żyją wakacje!

Ale super i wyloty z KRAKOWA! Tylko drogo, bo my chcielismy na 14 dni....Ale wszystko co potrzebujemy tam jest ! Niech żyją wakacje!
No, to też było ważne dla mnie. Bo miałam jeszcze inną fajną ofertę z innego biura, ale wyloty były z Katowic.

A Hiszpania jest dość droga niestety. Ja bym chyba wybrała Grecję, ale nie mogłam. I tak wynegocjowałam sobie tą Majorkę, bo miały być Kanary :szok:.

reklama
Dzien dobry:-)
my w tym roku na wakacje prawie na miesiac do Polski, chyba nigdzie poza tym nie wyjedziemy, moze gdzies na weekend;-)no ale mieszkamy nad morzem ( w Polsce) wiec nie narzekamy

co do lotow samolotem z dzieckiem, to pare razy juz latalismy, pierwszy raz jak mala miala 5 miesiecy:tak:no i rzeczywiscie na razie dziecku nie przysluguje bagaz i osobne siedzenie, dopiero jak skonczy dwa latka
Sandi, a jakimi liniami ty latasz? bo my Ryanairem albo Wizzairem i placimy za bilet dla dziecka:tak:niejest to taka kwota jak za normalny bilet dla doroslego, ale kolo 50 zl sie placi

no i tez zaleznie od linii, czasami dostajemy wozek prosto z samolotu, a czasami wyjezdza dopiero na tasmie

aha, dowiedzcie sie dziewczyny waznej rzeczy przed lotem- czy wpuszczaja rodziny z dziecmi w pierwszej kolejnosci do samolotu!!my sie kiedys tak nacielismy, ze nie wpuszczali (trzeba bylo wykupic dodatkowy bilet priorytetowy, zdziercy:wściekła/y:), no i w rezultacie ostatni weszlismy do samolotu i nawet nie bylo dwoch miejsc obok siebie, zeby maz mogl usiasc kolo mnie i pomoc mi przy dziecku:angry:na szczescie jakas kobieta zamienila sie z nami i wszystko bylo w porzadku, ale najedlismy sie nerwow i wkurzeni bylismy okropnie

Do góry