reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Tak, my się wybieramy na Majorkę we wrześniu. Co prawda mój mąż kombinuje żeby jechać bez Karola, ale ja na to nie idę :no:.

Brawo!!! U nas też bez Boryska nie ma mowy. Zastanawiam się czy hotele maja jakies łózeczka turystyczne , czy coś innego oprócz dorosłego łózka zeby bezpiecznie można było połozyc synka spać i napić sie wieczorem piwka na balkonie bez stresu ze spadnie z naszego łózka...Chcielismy samochodem nad Jezioro Garda we Włoszech ale za daleko, nie chcemy Boryska męczyć tym bardziej ze wytrzymuje do dwóch godzin tylko w podrózy bez marudzenia...

reklama
Zastanawiam się czy hotele maja jakies łózeczka turystyczne , czy coś innego oprócz dorosłego łózka zeby bezpiecznie można było połozyc synka spać i napić sie wieczorem piwka na balkonie bez stresu ze spadnie z naszego łózka...
Musisz sprawdzić na stronie hotelu. Większość oferuje łóżeczko dla dziecka odpłatnie, a niektóre nawet za darmo. Ja wycieczkę dostałam z pracy, ale sama musiałam sobie wybrać ofertę. I wybrałam taką: Hiszpania, Majorka, CALA MESQUIDA -- VIVA CALA MESQUIDA CLUB & PARK Neckermann Polska 2008 : urlop, hotele, wycieczki, wakacje
Fajne jest to, że apartamenty mają aneks kuchenny, więc można dziecku jakieś jedzenie przygotować w pokoju. A poza tym myślę, że jakoś to będzie ;-)

bluebrry bardzo fajny:tak: chyba też wolałabym w sklepie kupić to od razu by mi zamontowali:tak: tak jak pisałam dzisiaj pójdę obczaić;-)
U nas mąż zamontował. Nie jest to raczej trudne.

Sandi ale wiesz jak to jest 2 bagaże podręczne (20 kg), dziecko , wózek można zbzikować:szok: wysiądziesz z samolotu dochodzą 2 walizki, później do autokaru i do hotelu:baffled:
jak wysiadasz z samolotu to nie masz odrazu toreb :no: a pozniej jak wyjada to moze maz wziasc wozek z torbami :tak: a Ty wozek z Natalcia :tak:;-):-p

ja ostatnio sama lecialam z coreczka i poradzilam sobie pchajac 2wozki:szok: (jeden z torbami drugi z Niunka:szok:) i jeszcze osobno moja torebka i jedzonko Malenkiej :szok: i podreczny :szok: ale nie ukrywam balam sie bardzo jak to bedzie :zawstydzona/y: i czy dam rade :-p;-)

jak wysiadasz z samolotu to nie masz odrazu toreb :no: a pozniej jak wyjada to moze maz wziasc wozek z torbami :tak: a Ty wozek z Natalcia :tak:;-):-p

ja ostatnio sama lecialam z coreczka i poradzilam sobie pchajac 2wozki:szok: (jeden z torbami drugi z Niunka:szok:) i jeszcze osobno moja torebka i jedzonko Malenkiej :szok: i podreczny :szok: ale nie ukrywam balam sie bardzo jak to bedzie :zawstydzona/y: i czy dam rade :-p;-)
ale ja będę się upierała że z dzieckiem małym jest ciężko:-p Sandi Ty przylatujesz do Polski przechodzisz odprawę i spokojnie sobie wychodzisz:tak: a przy wycieczce trzeba kupić nie raz wizę czyli dluga kolejka:baffled: później do autokaru trzeba szybko nadążać za osobami z przodu żeby się nie zakręcić na obcym lotnisku:tak: trzeba sprawnie szybko działać:tak: a w ogóle w krajach arabskich podlatują praktycznie chcą wyrywać walizki z rąk za przysłowiowy bakszysz:tak: i najwazniejsze pilnowac dziecko bo znam historię dziecka którego rodzice z policją tunezyjska szukali 3 dni

Kamilas na wczasy o mutsym możesz zaponieć musi być mała parasolka:tak: tak mi pani powiedziała w biurze podróży:tak:

blueberry ale Ty masz fajną pracę:rofl2: zazdroszczę:sorry2:

ale się porozpisywałyście.....
mnie się nawet do kompa nie chce siadac, niedługo na spacerek i zakupy

ja chciałam jechac do Chorwacji, ale mojemu m w tamtym roku tak spodobało sie Ustronie, że Chorwacja musi poczekac do przyszłego roku może.....

Blueberry fajna masz firmę- tylko pozazdrościć....

ja ja nadal nie mam nic na oku jeśli chodzi o półwysep helski:baffled: chyba pojedziemy na żywioł:rofl2: prawdopodobnie pojedzie z nami moja koleżanka z dzieckiem 2 letnim:tak: troszkę będzie nam ciasno z tyłu:baffled: 2 foteliki ale moja koleżanka jest drobniutka i chudziutka więc w nagrodę pojedzie z tyłu:rofl2: żartuje oczywiście:rofl2:

ja ja nadal nie mam nic na oku jeśli chodzi o półwysep helski:baffled: chyba pojedziemy na żywioł:rofl2: prawdopodobnie pojedzie z nami moja koleżanka z dzieckiem 2 letnim:tak: troszkę będzie nam ciasno z tyłu:baffled: 2 foteliki ale moja koleżanka jest drobniutka i chudziutka więc w nagrodę pojedzie z tyłu:rofl2: żartuje oczywiście:rofl2:
my chyba w tym roku tez bedziemy jechac w ciemno :-p;-)

reklama
Roksi nie przylatuje tylko do Pl lece tez w druga strone ;-) i musze jeszcze z lotniska pokonac jakies 200mil do domu :tak: ale spoko ;-) nie ukrywam nie jest latwo ;-):laugh2:

Do góry