reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:tak:Ale niektórzy udostępniają swoje gg skype, czasem maile a to już wtedy można, wiem ze niektórym się włamuja na konta, lepiej być ostrożnym w podawaniu swoich danych.
Ja nie podałam żadnych "namiarów":no:
A z pozytywów to odnaleźliśmy klase mojej Teściowej która już dawno ine żyje i było miło powspominać

reklama
blueberry to zrobisz za tydzien ;-)
ja cytologie zrobie za jakies pol roku, bo ostatnia robiona mialam w maju zeszlego roku, wiec moge jeszcze poczekac. Za to w zeszlym tygodniu bylam umowiona na usg piersi i sie rozchorowalam i nie dalam rady pojechac i teraz znowu bede musiala sie na nowo umawiac. A wiadomo, ze jak raz cos sie odwlecze to potem ciezko sie za to znowu zabrac i pewnie bede zwlekac z tym tygodniami :-p

No właśnie, ja też już miałam wszystko ustawione. Męża z pracy wyciągnęłam i jedzie po mnie :-). Ale to nic, wyjdę wcześniej ;-). Dobrze, że się w ogóle zorientowałam, bo nic mnie nie boli, a poza tym spodziewałam sie dopiero za tydzień. Poszłam do kibelka, a tu surprise :szok:.

Hejo :-)

blueberry ja wlasnie slyszalam ze po ciazz sa mniej obfite i mniej bolesne okresz :tak:

i chcialam pochwalic moja corunie otoz Vaneska chodzi :tak::-D

Hejo :-)

i chcialam pochwalic moja corunie otoz Vaneska chodzi :tak::-D

Fajnie. Moja zaczyna ledwie raczkować i troszkę się podnosi ale generalnie to najlepiej żeby ją wszędzie nosić :-(

Ja cytologię i usg piersi zrobiłam w zeszłym miesiącu ale ciężko było się wybrać. Za miesiąc mam masaże kręgosłupa, zapisałam się bo ostatnio za często mnie pobolewa a już raz byłam na takiej serii i mi pomogła.

Wiatam po pracy:tak:
gratulacje dla Vaneski:tak::-)

aha zapomniałam się pochwalić rzucam słodycze:tak: i przygotowuje moje cało do stroju kąpielowego:-D pewnie tylko na kilku dniach się skończy:baffled: ale mąż ma zakaz zakupu słodyczy, zakupiłam urządzenie do wali z celulitem:tak: także jestem pełna energii i gotowa do walki:evil::ninja2:

Witajcie marcówki. pewnie mnie nie pamiętacie, no jakby mogło być inaczej. Byłam tu trochę a potem zniknęłam.Teraz pojawiam się na nowo :tak:
Moja córeńka spanie ma kiepskie. Też wciąż by jadła i jadła, chociaż czasem widzę że chce się tylko przytulić, pomlaskać i śpi dalej.

reklama
Do góry