elahar
mama Madzi
W sumie to masz rację, jak czakał za mną, to mógł ze dwie koszule "myknąć"
Dobre. U nas jak ktoś nie gotowy to idzie dalej i przychodzi za jakiś czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to masz rację, jak czakał za mną, to mógł ze dwie koszule "myknąć"
Witam:-)
do nas dzisiaj przychodzi ksiądz jakoś nie przepadam za tymi wizytami
ja też nie mam pożyczam od teściowej bo u niej jest zawsze później taki 4 godziny aha skłamałam mam tylko krpoidłoJa tez nie lubie i nawet nie wiem kiedy u nas jest, a dodatkowo nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego
Ja tez wychodze z pracy godzine wczesniej, wiec w domku jestem kilka minut po czternastej juz I dobrze mi z tym
nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego
Witam
na gg dostałam taką wiadomość: "przeslij te wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow", masakra