reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
do nas dzisiaj przychodzi ksiądz:baffled: jakoś nie przepadam za tymi wizytami:no:

Ja tez nie lubie i nawet nie wiem kiedy u nas jest, a dodatkowo nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego :-D

Ja tez wychodze z pracy godzine wczesniej, wiec w domku jestem kilka minut po czternastej juz :happy2: I dobrze mi z tym :tak:

Ja tez nie lubie i nawet nie wiem kiedy u nas jest, a dodatkowo nie mam nawet tego calego "ekwipunku" koledowego :-D

Ja tez wychodze z pracy godzine wczesniej, wiec w domku jestem kilka minut po czternastej juz :happy2: I dobrze mi z tym :tak:
ja też nie mam:no: pożyczam od teściowej bo u niej jest zawsze później taki 4 godziny:-D aha skłamałam mam tylko krpoidło:tak:

ja tez co roku mam kupic a potem nie kupuje...:-p
w zeszlym roku nie przyjelismy ksiedza bo nie wiedzielismy, ze bedzie chodzil i sie nie przygotowalismy...ale jakos nie mam na to cisnienia wiec co roku znowu odpuszczam sobie kupno...

Witam
Nareszcie się odkopałam po czytaniu waszych postów:-D najpierw mnie nie było bo weekend i okupacja kompa przez M a potem w niedziele komp się rozchorował, podobno to wina wirusów:wściekła/y: które rozsiewa nasza-klasa,
na gg dostałam taką wiadomość: "przeslij te wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow", :szok: masakra
A podobno nawet pracodawcy przeszukują profile swoich pracowników:szok: więc lepiej nie narzekać publicznie na szefa:-D

U nas ksiądz jest w niedzielę:baffled: a my w sobotę jedziemy na 18 do rodzinki i nie wiem czy bedzie nam się chciało przez księdza wracać.
Ekwipunek dała nam babcia M bo ona kupiła sobie nowy:-) ciekawa jestem jak zareaguje Ignaś bo on generalnie ma dystans do osób w czerni:-)

Witam

na gg dostałam taką wiadomość: "przeslij te wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow", :szok: masakra

soppana przeczytaj to

Genesis Gallardo, czyli dlaczego nasza-klasa nie przyśpieszyła : Blog.Mediafun.pl

"Uwaga: tytułowy wirus jest w rzeczywistości żartem jednego z użytkowników naszej-klasy. W niniejszym wpisie pokrótce wyjaśniam jego mechanizm. Nie rozsyłajcie ostrzeżeń znajomym, bo to nie ma sensu."

Ewa ja tego nie rozsyłałam do znajomych, bo i po co? Na pewno inni to zrobili:-)
Jak ktoś by chciał rozsyłać wirusa to użytkownicy nic z tym nie zrobią. a poza tym w momencie jak się to ostrzeżenie pojawiło to administracja powinna zareagować a nie zrobiła tego...
Chodzi o to że takie portale to łatwa droga do złapania wirusów ( podobnie jest na "fotce") w ogóle

Na naszej klasie raczej nie można "złapać" wirusa, bo nic się z tej strony nie pobiera, a administratorzy tej strony raczej nie mieliby w tym żadnego interesu. Za to takie fałszywe ostrzeżenia są dość powszechne - robią zamieszanie, zapychają serwery, można powiedzieć, że same w sobie są wirusami :tak:.

reklama
Do góry