reklama
A
Agutek
Gość
dzien dobry :-)
roksi a duzo tych slodyczy jadasz, ze je rzucasz? u nas prawie w ogole slodyczy w domu nie ma, bo jakos tak nie mam zwyczaju ich kupowac, co jest problemem oczywiscie jak przychodza goscie, bo nie mam czym ich czestowac
co za urzadzenie sobie kupilas?
ja ciagle nie moge zdecydowac co zrobic ze swoim cialem, zeby jakos wygladalo....pozostanie mi chyba cwiczenie w domu, a to od razu wiem, ze mi nie wyjdzie
Aiwyls witaj ponownie :-)
roksi a duzo tych slodyczy jadasz, ze je rzucasz? u nas prawie w ogole slodyczy w domu nie ma, bo jakos tak nie mam zwyczaju ich kupowac, co jest problemem oczywiscie jak przychodza goscie, bo nie mam czym ich czestowac
co za urzadzenie sobie kupilas?
ja ciagle nie moge zdecydowac co zrobic ze swoim cialem, zeby jakos wygladalo....pozostanie mi chyba cwiczenie w domu, a to od razu wiem, ze mi nie wyjdzie
Aiwyls witaj ponownie :-)
Lajla83
Fanka BB :)
Wiatam:-)
ja strasznie lubie slodycze nie jem chipsów i paluszków ale wszystko co słodkie i dlatego jestem szczęśliwą posiadaczką celulitu kupiłam sprzęt philipsa ten co tak śmiesznie wciąga skóre czekam na przesyłkę i zaczynam działaćdzien dobry :-)
roksi a duzo tych slodyczy jadasz, ze je rzucasz? u nas prawie w ogole slodyczy w domu nie ma, bo jakos tak nie mam zwyczaju ich kupowac, co jest probleme
elahar
mama Madzi
Witam
Widzę, że nie tylko ja jestem łasuchem na słodycze. U mnie w domu cały czas coś słodkiego jest, czekolada, czekoladki, ciastka. Próbuję to ograniczać ale mi nie wychodzi
Roksi ciekawe jak ci się sprawdzi ten sprzęcik ? Ja na razie ostro masuję szorstką gąbką :-) i jakieś kremy czasami wmasuję. Ale tez przydało by się jakoś konkretniej zadziałać
Widzę, że nie tylko ja jestem łasuchem na słodycze. U mnie w domu cały czas coś słodkiego jest, czekolada, czekoladki, ciastka. Próbuję to ograniczać ale mi nie wychodzi
Roksi ciekawe jak ci się sprawdzi ten sprzęcik ? Ja na razie ostro masuję szorstką gąbką :-) i jakieś kremy czasami wmasuję. Ale tez przydało by się jakoś konkretniej zadziałać
Lajla83
ja masowałam się takim wałeczkiem ale ciężko sobie dać rade z tylnimi udami a mąż nie bardzo chce mi pomagać mam nadzieje że z takim sprzę tem będzie wygoniej bo od wałeczka odpadała mi rękaWitam
Ewelina z Bydgoszczy
cześć
Vanesko - gratulacje:-)
Borysek - gratulacje
Roksi - wytrwałości zyczę,
chyba też się zmotywuję do działania;-)
miłego dzionka:-):-):-)
Vanesko - gratulacje:-)
Borysek - gratulacje
Roksi - wytrwałości zyczę,
chyba też się zmotywuję do działania;-)
miłego dzionka:-):-):-)
Roksi ja miałam od 1 stycznia nie jeść słodyczy i jakiś tydzień rzeczywiście nie jadłam ani grama, nawet naleśniki jadłam na ostro, herbaty ani kawy od dawna nie słodzę, więc teoretycznie zero słodkiego i strasznie kiepsko sie czułam. Poszłam do lekarza zrobić morfologie i miałam tak niski cukier ze lekarka dziwiła sie że chodzę do tego niskie ciśnienie. Powiedziała że czasem apetyt na słodkie jest uzasadniony i nie należy całkowicie z nich rezygnować mój M oczywiście mi nie wierzy, ale jak zdjem pare kostek czekolady to się lepiej czuję. Dostałam dyspenze pod warunkiem że bede sama piekła ciasto:-) a ja ja wychodzę z małym to pozwalam sobie na 1 mleczną kanapkę kinder i Ignaś też coś tam ode mnie skubnie:-)
reklama