reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć dziewczyny.

Kasiu, współczuję, paskudna sprawa z tym wypadkiem.

Kamilas, witaj z powrotem :-). Fajnie, że jesteś zadowolona :tak:. Pewnie nie pracujesz do wieczora tak jak ja? :-(

Bogda, pewnie już za późno, ale życzę udanych wakacji.

reklama
Kamilas, witaj z powrotem :-). Fajnie, że jesteś zadowolona :tak:. Pewnie nie pracujesz do wieczora tak jak ja? :-(

Do 15.00 do końca marca ( niby że karmie piersią) i ani minutki dłużej - w domu jestem o 16.00 i mam czas do 18 bo potem Boryska odbija Tata i nie da mi Go juz do nocy ....;-)Za to w weekendy mnie nie ma ...uczelnia i teraz sesja. Pochwale sie ze dwa egzaminy juz do przodu , zostało mi jeszczy tylko 13 :-D:-p:-D

Dzień dobry :tak:
U nas już ksiądz był. Madzia chciała wyrwać mu z ręki książeczkę. W ogóle sie go nie bała.
Kasia szybkiego powrotu do formy ci życze po tym wypadku. Dobrze, że nic poważnego sie nie stało.
Bogda pewnie już na wyjeździe.Fajnie ci , dobrze, że u nas takie piękne słoneczko to łatwiej znieść tą szarą zimę.
Kamilas ja jak wróce do pracy to tez będę wychodziła wcześniej na karmienie, chociaż juz nie karmię. Ale u nas do 2 lat można tak pociągnąć.

ksiądz już był:tak: Natalka nie bała sie go w ogółe:-D właziła na niego, robiła papa:sorry2:
a ja dzisiaj do prcy:baffled: taka pogoda fajna:tak: aż mi się nie chce:baffled:

Kasiu , dobrze że wyszłaś z tego cało:tak:, a powiedz, jak psychicznie się czujesz?
Ja po wypadku ryczałam jeszcze kilka dni:-(, jak sobie tylko pomyślałam, że mogło stać się cos więcej, a wyszłam tylko z siniakiem na kolanie, poduchy zrobiły swoje, bo auto skasowane i do likwidacji:no:, a swoja drogą, to też mielismy ten wypadek na początku roku 6 stycznia, tyle że kilka lat temu
Zyczymy Wam, aby sie wszystko dobrze ułożyło:-D.

A u nas tez już był ksiądz, totalna porażka - Piotrus wył, bo sie go bał:no:, a ja zostałam kompletnie zaskoczona z praniem i prasowaniem:baffled::szok:
ksądznie kazał mi sie przejmować, on poczeka, a ja mam sobie wszystko przygotować:-D:-D:-D

reklama
Do góry