reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u na stez sniagu nie ma juz od kilku dni!typowo listopadowa szarowka!!!! bleee.........

nie wkurzajcie mnie z tymi zebami!u nas nadal pusto w buzi!:wściekła/y:

hehe u nas tez pusto, ale wczoraj w nocy wstawalam 7 razy do malej więć bogda się ciesz, mam nadzieje ze Cie to nie spotka;-):-)

reklama
Oj współczuję. Moja śpi od 20 ale tak mnie dzisiaj wymęczyła że ledwie żyję. W nocy pewnie 2 pobudki będą.
moja padła dzisiaj ze zmęczenia:tak: ale coś niespokojna jest:confused2: może druga jedynka:confused: zobaczymy oby spała bo jutro złapie mnie kryzys w pracy ok 17 po nie przespanej nocy jestem nieprzytomna:sorry: a w kalendarzu wizyt czarno:szok:

Rksi23, a Ty nie ogladasz programy You Can Dance, nogi aż same się rwą :-p:-D
Ja też oglądam , mam nadzieje że odpadnie Miss Jackson bo jakaś taka monotematyczna w tym tańcu mi sie wydaje :sorry: :tak:
Roksi chyba miałyśmy tą samą faworytkę :-D zła jestem że odpadła:angry: ale na smsy szkoda mi kasy :-D:zawstydzona/y:
zmieniając temat L zasnęła o 22 na dobre, usypiałam ją od 20.30, w końcu padła :huh:

reklama
Do góry