reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja też mam Bebe Confort, ale tą wersję 0-18kg. Ona jednak chyba niczym się nie różni od wersji 9-18kg :-)

Witajcie!

My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie rusza:angry: no i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?

reklama
hmm a Ignaś już od 6 miesiąca jeździ przodem ( ale miał 8 kg) w sumie to wtedy nie wiedzieliśmy:baffled:my też mamy wersje 0-18 z wkładką redukcyjną, ale wcześniej wozilismy w takim malutkim bo ten jakiś ogromny jest :-)
Współczuję wszystkim ząbkującym maluchom i ich mamusiom, u nas jakoś wyszły bez większych problemów tzn widziałam że boli i swędzi, masowałam gazą nawinieta na palec i raz dałam apap. Oprócz tego w nocy dawałam herbatke uspokajajacą hipp taką chłodniejszą - to tez daje ulge na zęby:tak:
Ignaś też się często budzi w nocy i o dziwo od niedzieli zasypia tylko na moim lub taty brzuchu:baffled::baffled::baffled: nie powiem żeby nam było wygodnie, bo musimy spać w pozycji półleżącej. mnie się udało go odłożyć nad ranem, ale mój M ma miękki brzuch i młodemu było zbyt wygodnie żeby rezygnować:happy:

Witajcie:-)
córcia dała mi popalic od 5 rano nie śpi:wściekła/y: a ja wczoraj poszłam spac o 22 z mysla że wyśpie się do 8 rano:sorry:

Witajcie!

My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie rusza:angry: no i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?
moja córci jeździ przodem od 6 miesiąca od kiedy stabilnie usiadła:tak: tak teraz myślę że w nosidełku też woziłam ją przodem:zawstydzona/y:

Dzień dobry
Ja dzisiaj w miarę wyspana Córcia nawet tym razem bez problemu usnęła w swoim pokoiku:tak:
Co do fotelików to też myślimy o szybkiej zmianie bo mimo iż Madzia nie ma jeszcze 9 kg to nogi już jej wystają z tego małego.

Hej.
My próbowaliśmy (a właściwie mąż) nowy fotelik zamontować w niedzielę, ale było ciemno i się nie udało ;-). Na razie jednak zamontujemy go tyłem. Tak jest bezpieczniej, więc nie ma co się spieszyć. Dzisiaj mam wolne i wybieram się zważyć Karola, chociaż strasznie mi się nie chce go rozbierać i ubierać w te wszystkie ciuchy...

Hej.
My próbowaliśmy (a właściwie mąż) nowy fotelik zamontować w niedzielę, ale było ciemno i się nie udało ;-). Na razie jednak zamontujemy go tyłem. Tak jest bezpieczniej, więc nie ma co się spieszyć. Dzisiaj mam wolne i wybieram się zważyć Karola, chociaż strasznie mi się nie chce go rozbierać i ubierać w te wszystkie ciuchy...
No właśnie to ubieranie...a też bym musiała się wybrać kiedyś, bo nie wiem dokładnie ile waży...tylko metodą domową, która jest bardzo niedokładna :-)

reklama
Do góry