reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka

moje dziecko znowu spało z nami ....no comments :angry: A zębów jak nie było tak nie ma, więc pewnie to nie z tego powodu kłopoty ze snem - bo w końcu w naszym łóżku śpi pięknie. O żesz :dry:

A ja nie oglądałam "You can dance" bo wczoraj był mecz i mąż sobie zaklepał telewizornię :eek: Chociaż gdybym nawet mogła obejrzeć to ze zmęczenia nie dotrwałabym do końca :no:
Jeśli chodzi o faworyta to nie mam, ale faktycznie Diana bardzo monotematyczna. Tak samo ta Ania Bosak czy jak jej tam. Tylko w parach ładnie tańczy wyuczoną choreografię, a na solówkach jest kiepściutka, tańczy jak połowa lasek na disco ;-) Mam wrażenie, że jedzie na popularności braciszka. Podoba mi się za to osobowość Roofiego :-p Taki totalnie olewacki jest hehehe :-D

Co do fotelików to gdzieś tak przeczytałam, że te 9-18kg to od ok. 9 miesiąca dlatego tak napisałam. My w połowie grudnia chyba odwracamy przodem, bo włożyć córę teraz jak jest ustawiony tyłem to masakra :-p

No dobra, spadam pracować.

reklama
Cześć dziewczęta :-). U nas nocka nie najgorsza, za to z usypianiem są ostatnio niezłe jaja. Synuś jak go włożę do łóżeczka, to zaczyna się tak cieszyć, że ze śmiechu w końcu dostaje czkawkę. Na czkawkę zawsze pomaga mu soczek, ale wieczorem mu nie daję, bo ząbki umyte. No więc trzeba czekać aż czkawka przejdzie. Wczoraj nie doczekał i w końcu usnął z tą czkawką. Ale usypianie trwa niestety 30-45 minut :-(.

A ja nie oglądałam "You can dance" bo wczoraj był mecz i mąż sobie zaklepał telewizornię :eek: Chociaż gdybym nawet mogła obejrzeć to ze zmęczenia nie dotrwałabym do końca :no:
Ja wysłałam męża na mecz do miasta :-D. Ale i tak wymiękłam przed solówkami jak zawsze. Dlatego nie wiem jak Ania tańczy solo ;-). Co do faworytów, to też lubiłam Natalię najbardziej :tak:. A kim jest brat tej Ani, bo ja nie wiem?

Witam:tak:
U mnie nocka też w porządku. Jedna pobudka. Smoka sama znalazła tylko kołderką trzeba było okryć bo się rozkopała. :tak:

Mamy znowu piękne słońce więc spacerek będzie super.
Miłego dnia dla Wszystkich.

Dzień Dobry wszystkim mamom wyspanym:tak:i niewyspanym:-(,

widzę, że więcej mam walczy w nocy:ninja2: z maluchami,
mój Piotrek zasypia ok 20.00 bajkowo, bez płaczu, jęków itp, ale na tym koniec :-p, śpi do północy i potem pobudki co chwilę, a to na cyca:sorry2:, a to na usmiech:-), no i ostatnio rano nie spimy już od 7.00:no:, chociaż wcześniej zasypiał jeszcze na godzinkę:tak:.

zjedliśmy prawie wszystko, co mieliśmy w lodówce:szok: - obiad był full wypas dwudaniowy:shocked2:, mąż zadowolony:-)

Dlatego nie wiem jak Ania tańczy solo ;-). Co do faworytów, to też lubiłam Natalię najbardziej :tak:. A kim jest brat tej Ani, bo ja nie wiem?

To ten aktor Bosak. Grał np. w M jak miłość Kamila?:confused: Mieszkał w tym serialu razem z Cichopkową i jej mężem jednym z bliźniaków Mroczków i Anką Muchą...nie wiem czy wiesz o kogo chodzi.
2 odcinki temu Bosakowa zaprosiła brata na salę ćwiczeń, niby po ty by im coś doradził, itepe. A moim zdaniem po to, by pokazać, że ona to siostra TEGOBosaka-aktora i trochę polecieć na jego serialowej popularności :-p

2 odcinki temu Bosakowa zaprosiła brata na salę ćwiczeń, niby po ty by im coś doradził, itepe. A moim zdaniem po to, by pokazać, że ona to siostra TEGOBosaka-aktora i trochę polecieć na jego serialowej popularności :-p

Agutek dokładnie to samo sobie pomyślałam. Mógłby wygrać Gleba, ale zapewne zwycięzcą okaże się Roofi - tańczy super, ale jak ogladałam i czytałam na necie jego wypowiedzi to słabo mi się robi.

My też mamy problemy z wieczornym zasypianiem, córcia usypia ok.22ej :szok: Jak ją kładę to dwie sekundy i już schodzi z łóżka :szok: A Wasze dzieciaczki nie wstają jak ich kładziecie spać? Może macie jakiś patent co zrobić, żeby dziecko nie uciekało z łóżka? W łózeczku niestety od razu stoi i nie ma spania.
Jak będę miała trochę czasu to wkleję za zamkniętym tatusia patent na uśpienie/uspanie córeczki:-D:-D:-D

reklama
Dziękujemy za życzonka :-)

Odkąd przeniosłam Madzie do jej pokoiku to wreszcie mogę pooglądać telewizor. :tak: bo widzę że są jakieś ciekawe programy ..

A mój patent na uśpienie Madzi (mam nadzieję, że nie tymczasowy) to po karmieniu przytulam ją ok. 5 minutek na rączkach, myjemy ząbki w międzyczasie i odkładam do łóżeczka. Wkładam jej przytulankę i oczywiście smoka do buzi i wychodzę. Czasami siądzie na chwilę i wtedy muszę wrócić i jeszcze raz położyć i przykryć. Dopóki jeszcze nie wstaje to jakoś dajemy radę z tym usypianiem.:tak:
Ale w dzień po południu już od 1,5 tygodnia nie śpi. tylko rano ok. 1,5-2 godzinki.

Do góry