reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)

Agutek - a gdzie ty mieszkasz? mówią,że cała Polska w śniegu była. U nas dziś raczej wiosennie, słońce i w powietrzu optymizm:-)

pocieszenia dal wszystkich niewyspanych mamusiek:-)

Z tymi przedziałami 0-18, 9-18, chodzi o to, że im mniejszy przedział tym bardziej bezpieczne. Te drugie gorzej wypadają w testach bezpieczeństwa.

roksi - to nie wiedzieliście,że się tyłem montuje?:-D

ja ściśle przestrzegam zaleceń producenta bo w razie "w" nie darowałabym sobie, dużo podróżujemy a wariatów na drodze nie brakuje:baffled:

agutek - nie sądzę, że można wozić od 9 mc lub 9 kg, to raczej o kg chodzi, ale pewna nie jestem...są przeciez dzieci, które w wieku 9 mc kiepsko same siedzą...

dziewczyny w duzchu licze na przespana noc bo przebil si ekolejny zabek . juz 6 mamy przebila sie gorna, lewa 3 :-)

u nas tez zero sniegu i brzydko przez caly dzien . bleee pogoda:sorry:

reklama
u na stez sniagu nie ma juz od kilku dni!typowo listopadowa szarowka!!!! bleee.........

nie wkurzajcie mnie z tymi zebami!u nas nadal pusto w buzi!:wściekła/y:

Do góry