reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:-)Dziewczyny JEST, JEST PIERWSZY ZĄB -chura!!!! Co prawda sam czubeczek, ale jest i dzwoni szalony:-D. To jak to jest, jak mama znajdzie pierwsza ząbka to tatuś kupuje sukiennkę??

reklama
Witajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty :szok::szok::szok:. Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.

Witajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty :szok::szok::szok:. Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.
Kraków jest strasznie drogi jeśli chodzi o mieszkania:szok: u nas mieszkanko za 1000zł to już super zrobione i w całkiem nowym bloku:tak: znajoma wynajmuje za 800zł 2 pokoje w tym czynsz i kablówka:tak:

wczoraj mąż dostał katalog z zaprzyjaźnionego biura podróży:tak: super oferty zamawiając wczasy do końca listopada taniej nawet o 1400zł:szok: i co się okazało że wszystkie oferty poszły w ciągu jednego dnia:szok:

Witajcie,

to prawda jest cięzko i drogo. My w zeszłym roku kupowaliśmy mieszkanie - mielismy tydzien na znalezienie mieszkania - chodziłam od jednego biura nieruchomości do drugiego, obejrzałam 3 mieszkania i w koncu sie zdecydowalismy. Te poprzednie byly w oplakanym stanie i metraż niewielki, tal wiec mozna powiedziec, że nam się udało bo mamy całe 50,5 m kw.:) Popytaj znajomych czy nikt nie chce wynająć. powodzenia

reklama
blueberry nie zazdroszczę pogody, najgorsze są oblodzone drogi. U Nas na szczęscie narazie spokój, wczoraj tylko była mgła i szron, ale dziś znów jesień.

Tak było wczoraj

Do góry