reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:-)Dziewczyny JEST, JEST PIERWSZY ZĄB -chura!!!! Co prawda sam czubeczek, ale jest i dzwoni szalony:-D. To jak to jest, jak mama znajdzie pierwsza ząbka to tatuś kupuje sukiennkę??

reklama
Witajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty :szok::szok::szok:. Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.

Witajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty :szok::szok::szok:. Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.
Kraków jest strasznie drogi jeśli chodzi o mieszkania:szok: u nas mieszkanko za 1000zł to już super zrobione i w całkiem nowym bloku:tak: znajoma wynajmuje za 800zł 2 pokoje w tym czynsz i kablówka:tak:

wczoraj mąż dostał katalog z zaprzyjaźnionego biura podróży:tak: super oferty zamawiając wczasy do końca listopada taniej nawet o 1400zł:szok: i co się okazało że wszystkie oferty poszły w ciągu jednego dnia:szok:

Witajcie,

to prawda jest cięzko i drogo. My w zeszłym roku kupowaliśmy mieszkanie - mielismy tydzien na znalezienie mieszkania - chodziłam od jednego biura nieruchomości do drugiego, obejrzałam 3 mieszkania i w koncu sie zdecydowalismy. Te poprzednie byly w oplakanym stanie i metraż niewielki, tal wiec mozna powiedziec, że nam się udało bo mamy całe 50,5 m kw.:) Popytaj znajomych czy nikt nie chce wynająć. powodzenia

reklama
blueberry nie zazdroszczę pogody, najgorsze są oblodzone drogi. U Nas na szczęscie narazie spokój, wczoraj tylko była mgła i szron, ale dziś znów jesień.

Tak było wczoraj

Do góry