bernadettka
Opiekuńcza mamusia
:-)Dziewczyny JEST, JEST PIERWSZY ZĄB -chura!!!! Co prawda sam czubeczek, ale jest i dzwoni szalony. To jak to jest, jak mama znajdzie pierwsza ząbka to tatuś kupuje sukiennkę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my też slemy buziole:-)BUZIACZKI OGROMNE DLA MADZI Z OKAZJI MINIURODZINEK:-);-)
M jak Miłość akurat nie oglądam, ale jeżeli tam gra, to na pewno jest bardzo popularny .To ten aktor Bosak. Grał np. w M jak miłość Kamila?
Mój nie wstaje, ale staje na czworakach co chwilę, buja się, wygląda zza ochraniacza i się śmieje.A Wasze dzieciaczki nie wstają jak ich kładziecie spać?
I my! I my !!My też się dołączamy
Gratulacje :-).:-)Dziewczyny JEST, JEST PIERWSZY ZĄB -chura!!!!
Kraków jest strasznie drogi jeśli chodzi o mieszkania u nas mieszkanko za 1000zł to już super zrobione i w całkiem nowym bloku znajoma wynajmuje za 800zł 2 pokoje w tym czynsz i kablówkaWitajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty . Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.
M jak Miłość akurat nie oglądam, ale jeżeli tam gra, to na pewno jest bardzo popularny .
Witajcie,
Musze się pożalić, oglądalismy wczoraj mieszkanie w Krakowie do wynajęcia, zaniedbane do tego stopnia że powiedziałam M , że jeszcze jakby przez środek mieszkania przebiegł szczur to byłby komplet....
A cena "korzytna" dwupokojowe za 1400 zł plus opłaty . Myslałam, że za taką kasę to już bedzie czysciutkie i piękne mieszkanko. Mamy nie cały miesiąc na znalezienie czegoś fajnego za normalną cenę, ale widzę że bedzie bardzo cięzko.