reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga, a jak tam u ciebie?zapal do cwiczen nie minal?:-)
Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y: Dziś już na pewno będę ćwiczyć :tak: Powiem Wam, że po pierwszym dniu ćwiczeń 100 brzuszków, ale niepełnych, tylko takiego spinania) miałam takie zakwasy, że na drugi dzień, żeby zrobić brzuszki musiałam z bólu zaciskać zęby :-D

Piotruś dziś w nocy zafundował mi małe przedstawienie, nie wiedziałam co robić, odłożyłam go po karmieniu do łóżeczka, a on śpiąc:szok: przewracał się z boku na bok, prężył się , fikał nogami, nie mogłam go utulić, musiałam go obudzić, żeby jeszcze raz zasnął,
nie wiem co to było:baffled::eek::shocked2::sick::oo::hmm:
Mój Piotruś też tak miał kilka razy :tak: Musiałam go wziąść na ręce, przytulić, i jak się uspokoił odkładałam do łóżeczka i spał dalej :tak:

magdakap - gratuluję pierwszego ząbka :-)

bogda - witaj :-)

kamilas - zazdroszczę... A ja niedługo do pracy...

reklama
U nas niby ciepło - ale wieje strasznie.
My juz sie powoli pakujemy na wakcje. NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BORYSKIEM:tak::tak::tak:. Jedziemy juz w piatek na prawie dwa tygodnie na Mazury a potem na coroczny zjazd rodzinny do Poznania.
Ale fajnie, a w zeszłym roku na Mazurach byłam w ciąży....:happy:
To kawał drogi przed Wami :-).

uw sumie byłyśmy z 15 min bo obok mojego bloku ocieplaja nastepny i ci faceci z rusztowania zaczeli walic jakieś teksty głupie:angry::angry::angry:
buraki:angry::angry::angry:

Nie znoszę takiego buractwa :baffled: Najlepsze, że ci panowie myślą, że są zabawni :dry:

U nas niby ciepło - ale wieje strasznie.
My juz sie powoli pakujemy na wakcje. NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BORYSKIEM:tak::tak::tak:. Jedziemy juz w piatek na prawie dwa tygodnie na Mazury a potem na coroczny zjazd rodzinny do Poznania.
Ale fajnie, a w zeszłym roku na Mazurach byłam w ciąży....:happy:

Ale ci fajnie! Zazdroszczę :sorry2: Miłego wypoczynku.

Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y:

Hihi ;-):laugh2:
Ja ani razu się nie zmusiłam od tego czasu :-p
Kiedy wracasz do pracy? Ja już jestem chora jak o tym pomyślę :sick:

O jacie...to już niedługo. Współczuję :-(
Ja nie wiem jak ja przeżyję 3 września, zapłaczę się...będę najmniej wydajnym pracownikiem i do tego zwiększę opłaty za telefon w firmie bo będę do domu wydzwaniać non stop :rofl2:

Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y: Dziś już na pewno będę ćwiczyć :tak: Powiem Wam, że po pierwszym dniu ćwiczeń 100 brzuszków, ale niepełnych, tylko takiego spinania) miałam takie zakwasy, że na drugi dzień, żeby zrobić brzuszki musiałam z bólu zaciskać zęby :-D

Malaga zazdroszczę wytrwałości. Ja ledwie 30 brzuszków robię:-( Ale trochę mnie zmotywowałaś:tak:

Hej!

ukłony dla wszystkich którzy ćwiczą! ja ciągle zaczynam i przerywam:dry:

byłam po zapas deserków bo Zosia dziś zjadła cały na raz:szok: jak jej dawałam swoje jabłko to nie chciała a ze słoja wcina pewnie smaczniejsze bo ja jej dałam kwaśną papierówkę:-D

malaga mnie zmotywowała i borę się za siebie:-D
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry:-D:cool2:

reklama
malaga mnie zmotywowała i borę się za siebie:-D
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry:-D:cool2:

O rany...a ja dalej nic :zawstydzona/y::sorry2:

Na Bebilonie pojawiła się czerwona naklejka, że coś tam zawiera i dzięki temu jest o 8 zł droższy :szok:. Przynajmniej w Realu.

Widziałam, kupiłam ostatnio...ale w Rossmannie jest tylko o 1zł droższy od starej wersji. Cwaniaki jednak podnieśli cenę, wystawili nowe mleko...ale tylko jako pierwsze, a za nim już te stare i oczywiście w nowej, wyższej cenie...Chciałam kupić 2 opakowania, ale się na nich zeźliłam za to, że chcą mnie zrobić w balona i wzięłam tylko jedno opakowanie :-p
Ale z tego co pamiętam to ja i tak dużo więcej płacę od ciebie za to mleko nie :confused:

Do góry