reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień Dobry:-)
właśnie 3 razy:szok: wysyłam foty do fotojokera za pierwszym razem miałam błąd przeglądarki a za drugim nie pokazala mi się płatność przy odbiorze:wściekła/y: niech już będzie odbiore w sklepie bo już mam dosyć wysyłania bo trwa to bardzo długo:wściekła/y:

reklama
witam dziewczyny
oj jak wam zazdroszcze samoz aparcia jesli chodzi o cwiczenia. tigger biegac to ja nei moge przez kolana ale moze roerek ...
ale wiecie musze sie przyznac ze ja to u mamuski jestesm nieopanowanym lakomczuchem i juz znowu przytylam pare kilo:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::no::-(wiec po powrocie a wracam juz w piatek biore si eostro za siebie. pomysle o silowni albo aerobiku.
a moze to i to
tylko diete ciezo mi utrzymac ostatnio co widac na wadze:-(.mam nadziej eze w domu mi si eto uda.

wzielam dzisiaj Tristana do wyrka i obudzil mnie szczypiac za sutka:szok:. i tak sobie go upodobal ze nawet jak akrylam go koldra to i tak do niego dotarl:sorry2:

dzisiaj cale szczescie pospal troche dluzej ((do 5)
My tez zamiast spac dluzej to wrecz odwrotnie , spimy krucej:dry:
milego dnia dziewczyny

Dzień dobry!
Ja też myśle o ćwiczeniach i nawet czasami robie jakieś brzuszki ale wszystko to mało:-(. Trzeba chyba pomyśleć o siłowni tak jak piszecie bo samemu ciężko się zmusić:-(. Ja to właściwie szybko schudłam tylko ta okropna fałdka została:-:)-(

Dzień dobry :happy:

Pogoda pod psem :eek:, na dole walą, wiercą i właśnie obudzili mi dziecko :eek:, ja głodna a jakoś nie mogę ruszyć dupska żeby zrobić sobie śniadanie :eek:.....................zapowiada się piękny dzień :-p

moja córcia wczoraj rozrabiała do 21 a dzisiaj wstała o 8 i teraz dalej przmierza się do snu:-)

Ja wczoraj moją przetrzymałam do 21.00. Ale była zmęczona :shocked2:
Już przed 19.00 zasnęła i to już głęboko, a tu nie było jeszcze kąpieli, wieczornego karmienia...po 30 minutach wybudziliśmy ją i zrobiliśmy kąpanko to się orzeźwiła. No i potem w nocy pięknie spała.
Zaczęła nawet powoli uczyć się, że o 6 rano ma być mleczko (bo zdarzało jej się to przesypiać) a teraz budzi się, zje, chwilę pogada i zasypia dalej :happy:

Cześć dziewczynki, dawno mnie tu nie było;-)
zawiadamiam, że mój Oluś ma juz pierwszego ząbka - prawa jedyneczka na dole:tak:nocy nadal nie przesypia:no: ale poza tym jest wszystko oki:-) wciąż sie śmieje i ostatnio oprócz gaworzenia charakterystycznie charcze - jakby chciał kogoś przestraszyć:-D
Ja też miałam zapędy by ćwiczyć ale nie mam na to siły i ochoty. Matywacja też marna bo wagę swoją odzyskałam - powinnam popracować nad mięśniami:tak:bo ich brak:-D
Jeszcze tydzień, dwa.... i przeprowadzka:-):tak:huraaaaaaa

Cześć dziewczynki, dawno mnie tu nie było;-)
zawiadamiam, że mój Oluś ma juz pierwszego ząbka - prawa jedyneczka na dole:tak:nocy nadal nie przesypia:no: ale poza tym jest wszystko oki:-) wciąż sie śmieje i ostatnio oprócz gaworzenia charakterystycznie charcze - jakby chciał kogoś przestraszyć:-D
Ja też miałam zapędy by ćwiczyć ale nie mam na to siły i ochoty. Matywacja też marna bo wagę swoją odzyskałam - powinnam popracować nad mięśniami:tak:bo ich brak:-D
Jeszcze tydzień, dwa.... i przeprowadzka:-):tak:huraaaaaaa
gratuluje pierwszego ząbka:-) moja też ma tylko tyle że na górze:eek:

witejcie,
mnie tez juz dawno tu nie bylo!
Magda snilas mi sie dzisiaj!chcialas mi zabrac wszystkie ciuszki mojej Hani!!!:-D

musez nadrobic zaleglosci w czytaniu!ale tego jest!

a co z watkiem"zdjeciowym"?jest jeszcze?

reklama
Do góry