reklama
A
Agutek
Gość
my wynajmujemy mieszkanie, naszczęście pożyczek nie mamy , ale sam fakt że 1100zł trzeba płacić to już dużo, ale chcemy mieszkać sami więc musimy tak zrobiś niestety.
1100zł za wynajem? Dużo Mnie tyle kosztuje miesięcznie czynsz + rata za kredyt na owe mieszkanie. Też wynajmowaliśmy - 1,5 roku - bo początkowo nie stać nas było na mieszkanko i wtedy za wynajem kawalerki wraz z czynszem płaciliśmy 550zł W końcu uznaliśmy, że jak mamy płacić gościowi odstępne w kwocie wysokości raty kredytu to wolimy iść na swoje. No ale musieliśmy troszkę pieniążków odłożyć, bo kredyt wzięliśmy tak na 60% wartości mieszkania...więcej nie dawali, ale za to był na bardzo korzystnych warunkach.
Mam nadzieję, że wam się uda wkrótce też znaleźć swoje wymarzone mieszkanko
Mnie do powrotu do pracy mobilizuje przede wszystkim to, by odebrać swoje...przez L4 straciłam dobre kilka tysięcy
elahar
mama Madzi
my wynajmujemy mieszkanie, naszczęście pożyczek nie mamy , ale sam fakt że 1100zł trzeba płacić to już dużo, ale chcemy mieszkać sami więc musimy tak zrobiś niestety.
Dzień dobry!
Kasia rzeczywiście sporo płacicie:-( Ale masz rację tez wolała bym mieszkać na swoim. Ja mam podobnie, chociaż wydatków na szczęście mniej.
Wiesz, dużo bo wzieliśmy 2 pokoje 57m z internetem. Troche nasza wygoda, bo jak jest imprezka to mała śpi u nas w sypialni a my w dużym pokoju. Ja musze wrócić też dlatego że za 2 latka chcemy wziąć kredyt i się budować, bo mam działkę ale umowę w pracy do końca 2008r więc czekam żebym miała na czas nieokreślony i bierzemy kredyt na dom- wreszcie swój. I wtedy zamiast płacić czynsz to płacę rate. Ale jeszcze troche trzeba się tak przemęczyć. Niestety.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzień Dobry Dziewczyny i Maluszki
Współczuje Wam z powodu powrotu do pracy, mnie macierzyński też się kończy i to dzisiaj, a jutro musiałabym wrócić do pracy, ale nie.
Najpierw wybiorę cały urlop, jaki mam, a potem na wychowawczy;-).
Współczuje Wam z powodu powrotu do pracy, mnie macierzyński też się kończy i to dzisiaj, a jutro musiałabym wrócić do pracy, ale nie.
malaga
Witajcie :-)
Miłego dnia :-)
Ja również :-)kasia to udanego debiutu niani życzę.
Miłego dnia :-)
A
Agutek
Gość
Fajnie masz Ja właśnie jestem na urlopie, zeszłorocznym, potem tegorocznym, a potem do roboty heja Bierzesz całe 3 lata?
ja od dzisiaj też jestem na urlopie ale tylko do 16, później wracam bo kumpel idzie na urlop a ja musze przejąć jego obowiązki. Oj cięzko mi będzie się przyzwyczaić, że nie mam córeczki przy sobie i do obowiązków. Ale cóż, takie jest zycie niestety
Lajla83
dzień dobry:-)
może coś na wiosnę poszukam jakieś pół etetu bo nie ma mi kto zostać z małą 8 godzin
ja nawet brzuch mam niezły ale wkurzają mnie te wałki na bokach jakieś wielkie wcięcie mi się zrobiłoCieszę się, że Was zmotywowałam To tym bardziej sama będę musiała wytrwać w postanowieniu, żeby wstydu nie było ;-) Ćwiczyłam dziś brzuszki - 50 na wprost, i po 25 skrętnych w prawo i lewo :-)
szkoda że musicie wracać:-( mi chyba by było ciężko się roztać z małą:-( ja mam firme która prowadzi mąż także dla mnie był tylko macieżyński przed ciążą pracowałam, ale skończył misie umowa, którą mi nie przedłużono więc ustalilismy z mężem że, szukam pracy ,jeśli się w tym czasie uda mi zajśc w ciąże to zostaje w domu:-) a jeśli wczesniej znajde prace to poczekamy jeszcze z dzidzią:-) i przy pierwszym podejściu zrobliśmy NatalkęWłaśnie.... :dull: albo dać macierzyński do roku? :dull:
Ja też muszę iść do roboty, bo kredyty, pożyczki...ktoś to spłacić musi, a z samej pensji męża nie da rady...niestety :-(
może coś na wiosnę poszukam jakieś pół etetu bo nie ma mi kto zostać z małą 8 godzin
reklama
elahar
mama Madzi
Ja całe szczęście tez nie musze wracać do pracy. Teraz wykorzystuję urlopy a później idę na wychowawczy. Szkoda tylko, że chociaż pół pensji nie płacą:-(Dzień Dobry Dziewczyny i Maluszki