reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a ja za bebilon z naklejką płacę tyle samo co przedtem...chyba....i kupuję małe opkaowanie bo poręczniej zabrac gdzieś

malaga mnie zmotywowała i borę się za siebie:-D
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry:-D:cool2:
Cieszę się, że Was zmotywowałam :-D To tym bardziej sama będę musiała wytrwać w postanowieniu, żeby wstydu nie było ;-):-D Ćwiczyłam dziś brzuszki - 50 na wprost, i po 25 skrętnych w prawo i lewo :-)

Cieszę się, że Was zmotywowałam :-D To tym bardziej sama będę musiała wytrwać w postanowieniu, żeby wstydu nie było ;-):-D Ćwiczyłam dziś brzuszki - 50 na wprost, i po 25 skrętnych w prawo i lewo :-)

to ja chyba tez powinnam sie zmobilizowac i zaczac :zawstydzona/y:;-)
Dobranoc dziewczyny i kolorowych snow :-)postaram sie jutro troszke wiecej poudzielac;-):tak::-)papa

Dzień dobry:-):-)
Nam dzisiaj córeczka zrobiła pobudkę o 6:30 i mama nawet nie słyszała jak dziecko sie obudziło, ale tata czuwał i zrobił mleczko.

Dzisiaj jest debiut nani, kobitka przychodzi na parę godzin bo ja już niedługo do pracusi idę. Zobaczymy jak to będzie, nie powiem że nie mam stresa, ale jestem dobrej myśli.

a ja za bebilon z naklejką płacę tyle samo co przedtem...chyba....i kupuję małe opkaowanie bo poręczniej zabrac gdzieś

Ja kupuję duże bo taniej wychodzi, a jak gdzieś wychodzimy do przesypuję odpowiednią ilość do puszki po Nan-ie ;-)
Ale faktycznie, jak dla mnie Bebilon nie jest poręczny jeśli chodzi o jego transportowanie...ani duże ani małe opakowanie :no: Za to fajny pomysł mieli z tym dużym jeśli chodzi o przechowywanie w domu :tak:

kasia to udanego debiutu niani życzę. Podziwiam cię za twój spokój ;-) Do nas za 2 tygodnie zacznie przychodzić teściowa, aby też właśnie nauczyć się planu dnia córci i by oswoiły się ze sobą :tak: Ale ja do tego tak spokojnie nie podchodze :-p

kasia to udanego debiutu niani życzę. Podziwiam cię za twój spokój ;-) Do nas za 2 tygodnie zacznie przychodzić teściowa, aby też właśnie nauczyć się planu dnia córci i by oswoiły się ze sobą :tak: Ale ja do tego tak spokojnie nie podchodze :-p

wiesz, ja nie podchodze do tego spokojnie, bo bardzo bym chciała siedziec w domku z córeczką, ale wiem że jeśli chcemy mieszkać sami to muszę iść do pracy, bo z jednej pensji mieszkania i życia sobie nie zapewnimy. Niestety takie są realia. Mam tylko nadzieje że niania się sprawdzi, ale i tak bede dzwonic do domu i pytać jak tam córeczka, bo przecież w pracy inaczej nie wysiedze. Kurcze, czemu to państwo nie może płacić chociaż jeszcze tego wychowawczego??

reklama
Do góry