reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Jak byłyśy oststnio na szczepieniu to pielęgniarka ucieszyła się, że mnie widzi:confused: Okazało się, że miała przyjechać na wizytę patronażową:szok:, ale przyjechałyśmy na szczepenie to już nie będzie jechała. Zapytała czy chodzimy na spacery, czy karmię piersią i tyle.

Wszystkiego najlepszego dla 4 miesięczniaków.

Dziękujemy

Jak byłyśy oststnio na szczepieniu to pielęgniarka ucieszyła się, że mnie widzi:confused: Okazało się, że miała przyjechać na wizytę patronażową:szok:, ale przyjechałyśmy na szczepenie to już nie będzie jechała. Zapytała czy chodzimy na spacery, czy karmię piersią i tyle.

To się nazywa opieka zdrowotna:eek::baffled::sick:

Witam!

u nas też zimno i ponuro.

kasia ale pospałaś:szok:
Zosia w nocy często się budziła poza tym mąż polowała na koamry i tym sposobem cała rodzinka zaraz będzie kimać:-D

wprowadzałyście już gluten do diety?

uuuuuu teraz łatwiej upolować tabun komarów niż mnie:-D

mi pediatra mówiła, że zgodnie z nowym schematem żywienia gluten należy wprowadzać na 5 lub 6 mc w zależności od sposobu karmienia. Na początek pół łyżeczki kaszki do tego mleka, które teraz dziecko je. U nas karmienie mieszane, spróbuję po powrocie z wczasów bo nie chcę mieć jakiś atrkacji na wyjeździe

mój mąż tez stwierdził że po tej ciąży to zdziczałam i że na drugiego bobaska to sobie poczekam bo najpierw on musi mie przywrócic do "życia małżeńskiego" a później sie mna nacieszyc na następne lata :)

dostałam przesyłkę z NEstle: mleko, puree i kaszka:-)

a teraz na spacerek, chłodno ale przewietrzyć się trzeba

reklama
Do góry