reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień Dobry :-)

Stawiam poranną kawkę .

Żyć się chce, jak przez okno zagląda słoneczko.
Gdyby nie ten wiatr to pomyślałabym, że to juz wiosna :tak:

Powiedzcie mi dziewczyny, jak tam odchudzanie u was ?
Jestem chyba za leniwa i za bardzo kocham jeść, żeby ograniczyć się na dłużej :-p

Magdajucha ach góry, kocham góry.
Przydałoby sie trochę oddechu, tak odrobinkę, jakiś wypad do kina lub teatru albo na jakąś wystawę.

hej!

Zosia się pochorowała, dziś mam drugą zmianę więc teraz jest ze mną, potem u babci 2 h i odbiera ją tatuś, trochę akrobacji, ale nie będziemy musieli brać L4.

aiwyls jakie odchudzanie?:rofl2: ja chodzę 2 razy w tyg. na aerobik i dlatego więcej jem bo przecież spalę:sorry: takie to moje odchudzanie:-D

hej:-)
zaliczyłam z dziewczynami spacer:tak: pogoda super ale lodu na chodnikach pełno:szok:
ja się pochwalę że ubyło mi -5kg:-) jeszcze 2kg i wróci wyjściowa waga sprzed drugiej ciąży:tak:

jeśli chodzi o góry to z chęcią bym pojechała:tak: ale ja lubię nasze góry zielone, takie wiosenne:rofl2:

edit Blu twój suwak:szok::szok::szok: kiedy idziesz do doktora:confused: pewnie już się coś skróci:-p

Ostatnia edycja:
Madzikm, zdrówka dla Zosi :-) a mi sie nic nie chce, obiad był resztkowy, pralkę tylko wstawiłam i teraz czekam aż mi krasnoludki powieszą ;-) Tylko Miśka zadowolona, bo pół dnia z nią przeleżałam w łóżku :-)

reklama
Do góry