reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

czesc kobitki, a u nas w tym roku sztuczna choinka ;(
ojciec stwierdził, że to taniej jest, ale co z tego, jak nie ma klimatu świąt a i środowisku sie szkodzi... ;(
soppana dzięki, doszła paczuszka ;-) śliczna robota... na za rok zamawiam znowu :p

reklama
Magda tez mam sztuczną w tym roku:confused2: śliczna jest gęsta i ma szyszki ale niestety nie ma to jak żywa:tak: wczoraj byłam u mojej mamy i jak poczułam zapach żywej to od razu poczułam zapach świąt:tak: ale żywe w tym roku mają niezłe ceny:szok: 80zł najtańsza :szok:

Magda tez mam sztuczną w tym roku:confused2: śliczna jest gęsta i ma szyszki ale niestety nie ma to jak żywa:tak: wczoraj byłam u mojej mamy i jak poczułam zapach żywej to od razu poczułam zapach świąt:tak: ale żywe w tym roku mają niezłe ceny:szok: 80zł najtańsza :szok:

wow aż takie ceny my w tamtym roku kupiliśmy dużą w Wigilie za 50

czesc kobitki, a u nas w tym roku sztuczna choinka ;(
ojciec stwierdził, że to taniej jest, ale co z tego, jak nie ma klimatu świąt a i środowisku sie szkodzi... ;(
soppana dzięki, doszła paczuszka ;-) śliczna robota... na za rok zamawiam znowu :p

wiem coś o tym my chcemy taka choc metrowa by klimat był ale kupimy w ostatniej chwili bo pozbywają sie za grosze a ubieranie to tradycja jest w domu by ubierać w Wigilie wiec akurat

my po spacerku kupiłam wsi do bigosiku bo mamy smaka
a potem na specer na snaki ale wymarzłam dzieci pod kocykiem wiec one miały frajdę
teraz bajkują sie ale jakie hepyy

Ja kupiłam piękną, rozłożystą za 30zł tak 1,3 m ma. Fakt,że w samą wigilie tanio,ale też nie ma wyboru. Magda ciesze sie,że ci sie podobają, jakby były mało sztywne to spryskaj lakierem do włosów ;-)

soppana są w sam raz ;D śliczne... teraz tylko je powiesić w oknie i juz :-D ale z tym poczekam na mamę :p
nooo, mój ojciec za 9dych kupił sztuczną, a podobno były droższe te żywe, ale to nie to samo....
malaga nie wbijaj sobie kochana... leż i nie martw się, będzie dobrze;*

Hej :-)

Ale jestem padnięta...

Byłam u lekarza najpierw, a potem wstąpiłam do tej całej Bonarki, obeszłam to w koło :szok:. W H&M jest wyprzedaż - kupiłam dla Karola 2 pary spodni po 30 zł i trochę drobiazgów dla maluszka i jeszcze w C&A spodnie ocieplane dla K. za 30 zł. Jeżeli macie te sklepy w okolicy, to warto zajrzeć.

Okazało się, że mam cukier po obciążeniu glukozą na granicy normy i doktor mnie wysłał do poradni diabetologicznej, chociaż s twierdził, że cukrzycy nie mam :confused2:. Poza tym muszę powtórzyć badanie moczu, bo mi wyszły straszne ilości leukocytów i bakterie. Ale to badanie było trochę lewe (zapomniałam rano nasikać do pojemnika i dopiero w przychodni nasikałam, więc to nie było z porannego moczu i nie podmyłam się przed samym sikaniem ;-)). Doktor mi przepisał antybiotyk, ale nie będę się faszerować bez potrzeby... No i żelazo mi przepisał.

Hej :-)

Ale jestem padnięta...

Byłam u lekarza najpierw, a potem wstąpiłam do tej całej Bonarki, obeszłam to w koło :szok:. W H&M jest wyprzedaż - kupiłam dla Karola 2 pary spodni po 30 zł i trochę drobiazgów dla maluszka i jeszcze w C&A spodnie ocieplane dla K. za 30 zł. Jeżeli macie te sklepy w okolicy, to warto zajrzeć.

Okazało się, że mam cukier po obciążeniu glukozą na granicy normy i doktor mnie wysłał do poradni diabetologicznej, chociaż s twierdził, że cukrzycy nie mam :confused2:. Poza tym muszę powtórzyć badanie moczu, bo mi wyszły straszne ilości leukocytów i bakterie. Ale to badanie było trochę lewe (zapomniałam rano nasikać do pojemnika i dopiero w przychodni nasikałam, więc to nie było z porannego moczu i nie podmyłam się przed samym sikaniem ;-)). Doktor mi przepisał antybiotyk, ale nie będę się faszerować bez potrzeby... No i żelazo mi przepisał.

nie mogłaś do jutra poczekać była bym w pracy od 15 hehehhe
tak myślałam że w H&M wyprzedaż bo co 2 klient z ich siatka łaził muszę iśc tam oblukac bieliznę może się cos trafi i uda dobrać rozmiar hheheh
no rzeczywiscie to lewe jak nie z rana i bez mycia hehehhe

hej!

Dziewczyny my byliśmy wczoraj w Krakowie na rynku na taki mróz:szok: jak Zosia wyjdzie zdrowa z tej wyprawy to głupie pomyły wywietrzeją mi z głowy na długo:no::sorry::sorry::sorry:
Galerię też zaliczyliśy i faktycznie w H&M ciekawa oferta:tak:

blue ja miałam w ciąży cukrzycę ciążową, nic strasznego, byłam na diecie 2000 kcal i jadałam o stałych porach:tak:
nasiusiaj dobrze za drugim razem:-D

roksi pytałam Cię o fotelik ale chyba nie widziałaś:confused2:
W tamtym roku płaciliśmy 80 zł za choinkę, teraz 120:szok:

ewelina gdzie była kaka?:rofl2:

soppana szacun za te pierogi:shocked2: jesteście z m bardzo zaradni:tak:

reklama
roksi pytałam Cię o fotelik ale chyba nie widziałaś:confused2:
W tamtym roku płaciliśmy 80 zł za choinkę, teraz 120:szok:
madzikm przepraszam coś padło mi na oczy:zawstydzona/y:
mamy dokladnie taki Maxi Cosi Rodi XR Black Reflection od G-7 (861115324) - Aukcje internetowe Allegro
Natalce ze starego wystawała głowa a wagowo miała 14kg:tak: u nas w sklepie jest taki fotel samochodowy z pasem można sobie postawić fotelik i przymierzyć dziecko:tak: jeśli planujesz maxi cisi to kolor ten jest super w użytkowaniu:tak:

Do góry