reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

czesc kobitki, a u nas w tym roku sztuczna choinka ;(
ojciec stwierdził, że to taniej jest, ale co z tego, jak nie ma klimatu świąt a i środowisku sie szkodzi... ;(
soppana dzięki, doszła paczuszka ;-) śliczna robota... na za rok zamawiam znowu :p

reklama
Magda tez mam sztuczną w tym roku:confused2: śliczna jest gęsta i ma szyszki ale niestety nie ma to jak żywa:tak: wczoraj byłam u mojej mamy i jak poczułam zapach żywej to od razu poczułam zapach świąt:tak: ale żywe w tym roku mają niezłe ceny:szok: 80zł najtańsza :szok:

Magda tez mam sztuczną w tym roku:confused2: śliczna jest gęsta i ma szyszki ale niestety nie ma to jak żywa:tak: wczoraj byłam u mojej mamy i jak poczułam zapach żywej to od razu poczułam zapach świąt:tak: ale żywe w tym roku mają niezłe ceny:szok: 80zł najtańsza :szok:

wow aż takie ceny my w tamtym roku kupiliśmy dużą w Wigilie za 50

czesc kobitki, a u nas w tym roku sztuczna choinka ;(
ojciec stwierdził, że to taniej jest, ale co z tego, jak nie ma klimatu świąt a i środowisku sie szkodzi... ;(
soppana dzięki, doszła paczuszka ;-) śliczna robota... na za rok zamawiam znowu :p

wiem coś o tym my chcemy taka choc metrowa by klimat był ale kupimy w ostatniej chwili bo pozbywają sie za grosze a ubieranie to tradycja jest w domu by ubierać w Wigilie wiec akurat

my po spacerku kupiłam wsi do bigosiku bo mamy smaka
a potem na specer na snaki ale wymarzłam dzieci pod kocykiem wiec one miały frajdę
teraz bajkują sie ale jakie hepyy

Ja kupiłam piękną, rozłożystą za 30zł tak 1,3 m ma. Fakt,że w samą wigilie tanio,ale też nie ma wyboru. Magda ciesze sie,że ci sie podobają, jakby były mało sztywne to spryskaj lakierem do włosów ;-)

soppana są w sam raz ;D śliczne... teraz tylko je powiesić w oknie i juz :-D ale z tym poczekam na mamę :p
nooo, mój ojciec za 9dych kupił sztuczną, a podobno były droższe te żywe, ale to nie to samo....
malaga nie wbijaj sobie kochana... leż i nie martw się, będzie dobrze;*

Hej :-)

Ale jestem padnięta...

Byłam u lekarza najpierw, a potem wstąpiłam do tej całej Bonarki, obeszłam to w koło :szok:. W H&M jest wyprzedaż - kupiłam dla Karola 2 pary spodni po 30 zł i trochę drobiazgów dla maluszka i jeszcze w C&A spodnie ocieplane dla K. za 30 zł. Jeżeli macie te sklepy w okolicy, to warto zajrzeć.

Okazało się, że mam cukier po obciążeniu glukozą na granicy normy i doktor mnie wysłał do poradni diabetologicznej, chociaż s twierdził, że cukrzycy nie mam :confused2:. Poza tym muszę powtórzyć badanie moczu, bo mi wyszły straszne ilości leukocytów i bakterie. Ale to badanie było trochę lewe (zapomniałam rano nasikać do pojemnika i dopiero w przychodni nasikałam, więc to nie było z porannego moczu i nie podmyłam się przed samym sikaniem ;-)). Doktor mi przepisał antybiotyk, ale nie będę się faszerować bez potrzeby... No i żelazo mi przepisał.

Hej :-)

Ale jestem padnięta...

Byłam u lekarza najpierw, a potem wstąpiłam do tej całej Bonarki, obeszłam to w koło :szok:. W H&M jest wyprzedaż - kupiłam dla Karola 2 pary spodni po 30 zł i trochę drobiazgów dla maluszka i jeszcze w C&A spodnie ocieplane dla K. za 30 zł. Jeżeli macie te sklepy w okolicy, to warto zajrzeć.

Okazało się, że mam cukier po obciążeniu glukozą na granicy normy i doktor mnie wysłał do poradni diabetologicznej, chociaż s twierdził, że cukrzycy nie mam :confused2:. Poza tym muszę powtórzyć badanie moczu, bo mi wyszły straszne ilości leukocytów i bakterie. Ale to badanie było trochę lewe (zapomniałam rano nasikać do pojemnika i dopiero w przychodni nasikałam, więc to nie było z porannego moczu i nie podmyłam się przed samym sikaniem ;-)). Doktor mi przepisał antybiotyk, ale nie będę się faszerować bez potrzeby... No i żelazo mi przepisał.

nie mogłaś do jutra poczekać była bym w pracy od 15 hehehhe
tak myślałam że w H&M wyprzedaż bo co 2 klient z ich siatka łaził muszę iśc tam oblukac bieliznę może się cos trafi i uda dobrać rozmiar hheheh
no rzeczywiscie to lewe jak nie z rana i bez mycia hehehhe

hej!

Dziewczyny my byliśmy wczoraj w Krakowie na rynku na taki mróz:szok: jak Zosia wyjdzie zdrowa z tej wyprawy to głupie pomyły wywietrzeją mi z głowy na długo:no::sorry::sorry::sorry:
Galerię też zaliczyliśy i faktycznie w H&M ciekawa oferta:tak:

blue ja miałam w ciąży cukrzycę ciążową, nic strasznego, byłam na diecie 2000 kcal i jadałam o stałych porach:tak:
nasiusiaj dobrze za drugim razem:-D

roksi pytałam Cię o fotelik ale chyba nie widziałaś:confused2:
W tamtym roku płaciliśmy 80 zł za choinkę, teraz 120:szok:

ewelina gdzie była kaka?:rofl2:

soppana szacun za te pierogi:shocked2: jesteście z m bardzo zaradni:tak:

reklama
roksi pytałam Cię o fotelik ale chyba nie widziałaś:confused2:
W tamtym roku płaciliśmy 80 zł za choinkę, teraz 120:szok:
madzikm przepraszam coś padło mi na oczy:zawstydzona/y:
mamy dokladnie taki Maxi Cosi Rodi XR Black Reflection od G-7 (861115324) - Aukcje internetowe Allegro
Natalce ze starego wystawała głowa a wagowo miała 14kg:tak: u nas w sklepie jest taki fotel samochodowy z pasem można sobie postawić fotelik i przymierzyć dziecko:tak: jeśli planujesz maxi cisi to kolor ten jest super w użytkowaniu:tak:

Do góry