reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka

M znalazł Kakę i domagał się znaleźnego, ale ode mnie:szok:;-), Piotrek ją wsadził do pudełka po butach, bo stało jeszcze w korytarzu, po zakupach, a ja nawet w lodówce szukałam:eek:

Madzik, ja Piotrka też brałam na dwór w taki mróz, bo muszę go hartować:tak:

Soppana udanego pierogowania:-)

Blu fajnie, że kłopot cukrzycowy z głowy;-)

Roksi, jak ma się Pszczółka:confused2:

Ewelina Pszczółka mimo nie robienia kupki nie męczy się:tak: liczę że jutro będzie kupsko;-) dziś byłam na ważeniu 4720g:-) Pani doktor powiedziała że bardzo śmignęła wzrostem i rzeczywiście bo dziś była znajoma z synkiem z końca sierpnia i Pszczółka jest niedużo niższa:szok: lecz szczuplejsza i taka drobna ale wzrostem goni:tak: więc pewnie będzie jak Natalka wysoka:tak:

Roksi, to moja mały pulpecik się robi, waży 6,5 kg! Więcej niż Ignaś w podobnym wieku. A teraz ma jeszcze bunt na butelkę, nie chce i koniec :-\

Dzień dobry :)))

Roksi kawał babeczki jest z pszczółki

soppana no to nie dobrze a na inne produkty brak buntu ???

jeny ciązka noc Maks co chwilkę się budził i mruczał dziwne ale dumam czy go kości nie bolą bo machał nóżkami strasznie nie dał się uspokoić ani dotknąć
i mi łózko zasikał łobuz jeden przepiore dziś łózko a przed Sylwkiem mam zamiasr dywany prać wanishem do dywanów i tapicerki i przejadę tez wyrko

Witam:tak:
dziś dalsza cześć sprzatnka przed świątecznego:tak:

roksi a moze będzie miala w przyszłości ok 2m wzrostu :-D
Magda śmiej się Natalka ma teraz 102cm:szok:

Roksi, to moja mały pulpecik się robi, waży 6,5 kg! Więcej niż Ignaś w podobnym wieku. A teraz ma jeszcze bunt na butelkę, nie chce i koniec :-\
Soppana tej koleżanki synek co pisałam o nim wcześniej to wg mojej wagi domowej ma 8kg:szok: 4 miesiące skończy 29 grudnia:szok:

Magda nie zazdroszczę łóżka przesikanego:no: wczoraj przyjrzałam się naszemu materacowi i też w zaciekach ale więcej tych wymiotnych niż sikowych:sorry: przy rota Natalka tak mi załatwiłam materac:sorry: Maja jak podrośnie to trzeba będzie zmienić:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :-)

Dzwoniłam do tej poradni diabetologicznej i pani powiedziała, że muszę mieć skierowanie od lekarza co przyjmuje na NFZ. Głupie to jest :eek:. No cóż, pójdę do lekarza rodzinnego to mi przepisze.
blu tak jest niestety z nfz:confused2:
ja mam iść z Mają na morfologię i dostałam skierowanie do przychodni matki i dziecka gdzie są dzikie kolejki:szok: i same dzieciaki więc trzeba stać cierpliwie w kolejce:confused2: zadzwoniłam wczoraj do laboratorium gdzie robiłam badania w ciązy i przyjmą nas bez kolejki z tym że prywatnie ale morfologia to chyba ok 12zł;-) wolę zapłacić niż stać tyle godzin bo tam najpierw trzeba od 7 rano wystac sie w kolejce do rejestracji a w południe znów kolejka do lekarza lub laboratorium :confused2:

Do góry