reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka

M znalazł Kakę i domagał się znaleźnego, ale ode mnie:szok:;-), Piotrek ją wsadził do pudełka po butach, bo stało jeszcze w korytarzu, po zakupach, a ja nawet w lodówce szukałam:eek:

Madzik, ja Piotrka też brałam na dwór w taki mróz, bo muszę go hartować:tak:

Soppana udanego pierogowania:-)

Blu fajnie, że kłopot cukrzycowy z głowy;-)

Roksi, jak ma się Pszczółka:confused2:

Ewelina Pszczółka mimo nie robienia kupki nie męczy się:tak: liczę że jutro będzie kupsko;-) dziś byłam na ważeniu 4720g:-) Pani doktor powiedziała że bardzo śmignęła wzrostem i rzeczywiście bo dziś była znajoma z synkiem z końca sierpnia i Pszczółka jest niedużo niższa:szok: lecz szczuplejsza i taka drobna ale wzrostem goni:tak: więc pewnie będzie jak Natalka wysoka:tak:

Roksi, to moja mały pulpecik się robi, waży 6,5 kg! Więcej niż Ignaś w podobnym wieku. A teraz ma jeszcze bunt na butelkę, nie chce i koniec :-\

Dzień dobry :)))

Roksi kawał babeczki jest z pszczółki

soppana no to nie dobrze a na inne produkty brak buntu ???

jeny ciązka noc Maks co chwilkę się budził i mruczał dziwne ale dumam czy go kości nie bolą bo machał nóżkami strasznie nie dał się uspokoić ani dotknąć
i mi łózko zasikał łobuz jeden przepiore dziś łózko a przed Sylwkiem mam zamiasr dywany prać wanishem do dywanów i tapicerki i przejadę tez wyrko

Witam:tak:
dziś dalsza cześć sprzatnka przed świątecznego:tak:

roksi a moze będzie miala w przyszłości ok 2m wzrostu :-D
Magda śmiej się Natalka ma teraz 102cm:szok:

Roksi, to moja mały pulpecik się robi, waży 6,5 kg! Więcej niż Ignaś w podobnym wieku. A teraz ma jeszcze bunt na butelkę, nie chce i koniec :-\
Soppana tej koleżanki synek co pisałam o nim wcześniej to wg mojej wagi domowej ma 8kg:szok: 4 miesiące skończy 29 grudnia:szok:

Magda nie zazdroszczę łóżka przesikanego:no: wczoraj przyjrzałam się naszemu materacowi i też w zaciekach ale więcej tych wymiotnych niż sikowych:sorry: przy rota Natalka tak mi załatwiłam materac:sorry: Maja jak podrośnie to trzeba będzie zmienić:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :-)

Dzwoniłam do tej poradni diabetologicznej i pani powiedziała, że muszę mieć skierowanie od lekarza co przyjmuje na NFZ. Głupie to jest :eek:. No cóż, pójdę do lekarza rodzinnego to mi przepisze.
blu tak jest niestety z nfz:confused2:
ja mam iść z Mają na morfologię i dostałam skierowanie do przychodni matki i dziecka gdzie są dzikie kolejki:szok: i same dzieciaki więc trzeba stać cierpliwie w kolejce:confused2: zadzwoniłam wczoraj do laboratorium gdzie robiłam badania w ciązy i przyjmą nas bez kolejki z tym że prywatnie ale morfologia to chyba ok 12zł;-) wolę zapłacić niż stać tyle godzin bo tam najpierw trzeba od 7 rano wystac sie w kolejce do rejestracji a w południe znów kolejka do lekarza lub laboratorium :confused2:

Do góry