reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej
zimno,zimno,zimno a ja dziś wybieram się na zakupy o ile m nie pójdzie do pracy a później do kosmetyczki także mam dziś dzień piękności
oo babski dzień ))
hej,
my też codziennie spacerujemy,a jak sie da, to nawet dwa razy, bo niestety spacerki nie mogą być za długie;-) , ale to podobno koniec zimy, bynajmnie u nas święta mogą być już na plusie, bedzie straszne błoto zamiast śniegu:-crazy::-(
madzik nic nie wiem na temat czasu honoru, ale pewnie będzie kontynuacja;-)
wkurzyłam się strasznie, bo Piotrek wcisnął gdsZieś ukochanego królika i nie możemy go znaleźć, obszukałam całe mieszkanie już ze dwa razy i nic, zaraz zacznę podłogę zrywać
bo Piotrek oczywiście w ryk i "nie mam kaki"
uuuu nasze też często tez chowają szafki obszukuje potem bo mają takie pomysły
raz znalazłam niekapka w pułeczce pod tv tam jest ciemno i 2 dni szukałam
zyczę by się odnalazł
Hejka :-)
mojej Malej wyskoczylo cos na ustach ,jak myslicie czy to moze byc opryszczka? mnie sie wydaje ,ze jest zamalutka na opryszczke ,ale juz sama nie wiem
moze lepeij choc do aptekiz nią podejsc pani farmaceutka powinna doradzić jak do lekarza nei da się
Lajla83
Fanka BB :)
Hej
poszłam wczoraj na zakupy oczywiście przywlekłam coś dla dziewczyn na święta później pojechałam do kosmetyczki i wróciłam o 16 a tu w domu klops net nie działał jaką awarie miało upc i włączyli dopiero nad ranem
poszłam wczoraj na zakupy oczywiście przywlekłam coś dla dziewczyn na święta później pojechałam do kosmetyczki i wróciłam o 16 a tu w domu klops net nie działał jaką awarie miało upc i włączyli dopiero nad ranem
Ewelina moja kiedyś królika zawinęła w swój szlafrok i wcisnęła do szuflady takiej z ubraniami z których wyrosła znalazłam go po 2 dniach ale awantura była dzika 2 dni szukaniawkurzyłam się strasznie, bo Piotrek wcisnął gdsZieś ukochanego królika i nie możemy go znaleźć, obszukałam całe mieszkanie już ze dwa razy i nic, zaraz zacznę podłogę zrywać
bo Piotrek oczywiście w ryk i "nie mam kaki"
Blu u mnie zginęło pokrętło od zmywarki i Natalka bardzo lubiła mi zabierać to pokrętło (trochę bylo uszkodzone dlatego łatwo dało się wyciągnąć) pewnego dnia zwinęła i najprawdopodobniej wyrzuciła do kosza bo nawet podczas remontu nie odnaleźliśmy teraz muszę brać kleszcze chwytać taki dzyndzelek i ręcznie ustawiać programatorHello :-)
U nas też giną rzeczy w niewyjaśnionych okolicznościach . Kiedyś nam zginał kubek niekapek i do tej pory się nie znalazł. Może Karol wyrzucił go do kosza, bo czasem ma takie zapędy ;-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
helo roksi... ja ostatnio mało piszę, bo w komputerowym pokoju jest zimno jak ch,....
Hej, ja z kolei cierpie na brak czasu! Rozpoczeliśmy sezon pierogowy. W zeszłym roku kolega z pracy zamówił 5 kg ugotowanych a w tym roku 8kg! Dziś zrobiliśmy farsz a we wtorek ruszamy :-) dobrze,że teściu przyjechał to się dziećmi zajmie :-) zagniotłam też kruche ciasto na łamańce i makowca, teraz czeka w lodówce na swoją kolej. W tym roku masa makowa z puszki,bo za dużo tego mielenia! Ryby to działka M, oczywiście pierogi lepimy razem, bo nikt nie robi takie falbanki jak mój M :-);-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
to moze i nam zrobicie?? Babcia po operacji, mi nie wychodza, mama nie ma czasu...
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ej mam pisać sama do siebie jakiś bunt czy strajk
brak czasuuuuu
helo roksi... ja ostatnio mało piszę, bo w komputerowym pokoju jest zimno jak ch,....
u mnie w domu ciepełko ale i zaganiana jestem PP trza dom przyszykowac na święta
a co do zimna to sie kurcze 2 dni temu męża pogoniło bo w dzieci pokoju żle uszczelnione były okna od nowości ale teście tego nie naprawiali a ciągło że szok silikon posmarowany i juz ciepełkoo
wow kobieto 8kg jenyyyy to ty jak hurtownie jedziesz tamHej, ja z kolei cierpie na brak czasu! Rozpoczeliśmy sezon pierogowy. W zeszłym roku kolega z pracy zamówił 5 kg ugotowanych a w tym roku 8kg! Dziś zrobiliśmy farsz a we wtorek ruszamy :-) dobrze,że teściu przyjechał to się dziećmi zajmie :-) zagniotłam też kruche ciasto na łamańce i makowca, teraz czeka w lodówce na swoją kolej. W tym roku masa makowa z puszki,bo za dużo tego mielenia! Ryby to działka M, oczywiście pierogi lepimy razem, bo nikt nie robi takie falbanki jak mój M :-);-)
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witam
ale ostatnio moje dziewczyny pozawalają mi pospać dziś do 8:30 Pszczółka coś się przytkała z kupcią dziś dzień 4 a już tak ładnie robiła
soppana tyle pierogów
oby się bidulka odetkała
jeny patrze na suwaczek dopiero co było miesiąc a tu juz 2 miesiące wow ale czas leci
ja wczoraj sztucznym sniegiem pomalowałam okna sa gwiazdki choinka i jaki klimat od razu ))