agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
a ja musze sie tłuc:----(Hello :-)
Dziś ostatni dzień w pracy :-). W poniedziałek idę po L4 .
U nas -12 stopni . Dobrze, że nie muszę jeździć autobusami i tułać się po przystankach :-)
to sie pobyczysz teraz ehhehe
Witajcie!
blue wreszcie upragniona wolność;-) teraz na spokojnie zajmiesz się powtórnym wiciem gniazda;-)
roksi elegantka zwsze i wszędzie;-) pamiętasz kiedy zmieniliście Nati fotelik? ile wtedy ważyła? zastanawiam się czy Zosia nie jest za wysoka do tego 9-18....ma dopiero 13 kg a już jej ciasnawo no i nie wiem czy kupować nowy czy nie
ewelina a nie wiesz kiedy znów będzie Czas honoru? ja kocham ten serial
Nam lekarka polecała tran norweski - łyżeczkę dziennie. Byłam dziś po wyniki Zosi, pasożytów nie ma ale anemia w dalszym ciągu
Dziewczyny ostatnie tygodnie miałam tak stresującą sytuację w pracy, że się kończyłam psychicznie, dziś odważyłam się wygarnąć komu trzeba i co trzeba - d razu lżej
We wtorek mamy Wigilię u Zosi w przedszkolu:-) mówię Wam jak fajnie jest uczestniczyć w takich imprezach:-) dzieciaki śpiewają, tańczą, ehhh łzy wzruszenia zawsze mi lecą. Po raz kolejny powtarzam, że bardzo się cieszę, że posłałam Zosię w tym roku:-)
ważne wygarnąc co na serduchu leży
ja postanowiłam że w taki mróz dzieci do prawie nowego roku siedza w domu idę tylko we wtorek a potem dopiero 27 i 29 więc luzik boje się chorób bedziemy sie spacerkować by zachartowac i tran muszę tez podawać