reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello :-)

Dziś ostatni dzień w pracy :-). W poniedziałek idę po L4 :tak:.

U nas -12 stopni :szok:. Dobrze, że nie muszę jeździć autobusami i tułać się po przystankach :-)
a ja musze sie tłuc:-:)-:)-:)-(
to sie pobyczysz teraz ehhehe

Witajcie!

blue wreszcie upragniona wolność;-) teraz na spokojnie zajmiesz się powtórnym wiciem gniazda;-)

roksi elegantka zwsze i wszędzie;-) pamiętasz kiedy zmieniliście Nati fotelik? ile wtedy ważyła? zastanawiam się czy Zosia nie jest za wysoka do tego 9-18....ma dopiero 13 kg a już jej ciasnawo no i nie wiem czy kupować nowy czy nie:cool:

ewelina a nie wiesz kiedy znów będzie Czas honoru? ja kocham ten serial:sorry:

Nam lekarka polecała tran norweski - łyżeczkę dziennie. Byłam dziś po wyniki Zosi, pasożytów nie ma ale anemia w dalszym ciągu:confused2:

Dziewczyny ostatnie tygodnie miałam tak stresującą sytuację w pracy, że się kończyłam psychicznie, dziś odważyłam się wygarnąć komu trzeba i co trzeba - d razu lżej:tak:

We wtorek mamy Wigilię u Zosi w przedszkolu:-) mówię Wam jak fajnie jest uczestniczyć w takich imprezach:-) dzieciaki śpiewają, tańczą, ehhh łzy wzruszenia zawsze mi lecą. Po raz kolejny powtarzam, że bardzo się cieszę, że posłałam Zosię w tym roku:-)

ważne wygarnąc co na serduchu leży
ja postanowiłam że w taki mróz dzieci do prawie nowego roku siedza w domu :szok::szok::szok: idę tylko we wtorek a potem dopiero 27 i 29 więc luzik boje się chorób bedziemy sie spacerkować by zachartowac i tran muszę tez podawać

reklama
a my na taki mróz codziennie sanki zaliczamy:-) lądowanie w śniegu - największa frajda:-D
kupiłam kombinezon - jak TCHIBO - na allegro wzięłabym rozmiar 92/98 a na żywo kupiłam 86/92 i jest ciut za duży, ogromna rozmiarówka:shocked2:

a my na taki mróz codziennie sanki zaliczamy:-) lądowanie w śniegu - największa frajda:-D
kupiłam kombinezon - jak TCHIBO - na allegro wzięłabym rozmiar 92/98 a na żywo kupiłam 86/92 i jest ciut za duży, ogromna rozmiarówka:shocked2:

my tez w domu nie bedziemy się kisić hehehhe tylko mniejszy kontakt z dziećmi które często chore są chce by miały ja ma wolne a i zaoszczędze przy opłacie heheheh
a chce troszkę wolnegoz nimi spędzić

Hej
zimno,zimno,zimno:confused2: a ja dziś wybieram się na zakupy o ile m nie pójdzie do pracy a później do kosmetyczki:tak: także mam dziś dzień piękności:cool2:

hej,

my też codziennie spacerujemy,a jak sie da, to nawet dwa razy, bo niestety spacerki nie mogą być za długie;-) , ale to podobno koniec zimy, bynajmnie u nas święta mogą być już na plusie:no:, bedzie straszne błoto zamiast śniegu:-:)crazy::-(

madzik nic nie wiem na temat czasu honoru, ale pewnie będzie kontynuacja;-)

wkurzyłam się strasznie, bo Piotrek wcisnął gdsZieś ukochanego królika i nie możemy go znaleźć, obszukałam całe mieszkanie już ze dwa razy i nic, zaraz zacznę podłogę zrywać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo Piotrek oczywiście w ryk i "nie mam kaki":szok::wściekła/y::no::crazy::szok::wściekła/y:

reklama
Do góry