reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hello :-)

Dziś ostatni dzień w pracy :-). W poniedziałek idę po L4 :tak:.

U nas -12 stopni :szok:. Dobrze, że nie muszę jeździć autobusami i tułać się po przystankach :-)
a ja musze sie tłuc:-:)-:)-:)-(
to sie pobyczysz teraz ehhehe

Witajcie!

blue wreszcie upragniona wolność;-) teraz na spokojnie zajmiesz się powtórnym wiciem gniazda;-)

roksi elegantka zwsze i wszędzie;-) pamiętasz kiedy zmieniliście Nati fotelik? ile wtedy ważyła? zastanawiam się czy Zosia nie jest za wysoka do tego 9-18....ma dopiero 13 kg a już jej ciasnawo no i nie wiem czy kupować nowy czy nie:cool:

ewelina a nie wiesz kiedy znów będzie Czas honoru? ja kocham ten serial:sorry:

Nam lekarka polecała tran norweski - łyżeczkę dziennie. Byłam dziś po wyniki Zosi, pasożytów nie ma ale anemia w dalszym ciągu:confused2:

Dziewczyny ostatnie tygodnie miałam tak stresującą sytuację w pracy, że się kończyłam psychicznie, dziś odważyłam się wygarnąć komu trzeba i co trzeba - d razu lżej:tak:

We wtorek mamy Wigilię u Zosi w przedszkolu:-) mówię Wam jak fajnie jest uczestniczyć w takich imprezach:-) dzieciaki śpiewają, tańczą, ehhh łzy wzruszenia zawsze mi lecą. Po raz kolejny powtarzam, że bardzo się cieszę, że posłałam Zosię w tym roku:-)

ważne wygarnąc co na serduchu leży
ja postanowiłam że w taki mróz dzieci do prawie nowego roku siedza w domu :szok::szok::szok: idę tylko we wtorek a potem dopiero 27 i 29 więc luzik boje się chorób bedziemy sie spacerkować by zachartowac i tran muszę tez podawać

reklama
a my na taki mróz codziennie sanki zaliczamy:-) lądowanie w śniegu - największa frajda:-D
kupiłam kombinezon - jak TCHIBO - na allegro wzięłabym rozmiar 92/98 a na żywo kupiłam 86/92 i jest ciut za duży, ogromna rozmiarówka:shocked2:

a my na taki mróz codziennie sanki zaliczamy:-) lądowanie w śniegu - największa frajda:-D
kupiłam kombinezon - jak TCHIBO - na allegro wzięłabym rozmiar 92/98 a na żywo kupiłam 86/92 i jest ciut za duży, ogromna rozmiarówka:shocked2:

my tez w domu nie bedziemy się kisić hehehhe tylko mniejszy kontakt z dziećmi które często chore są chce by miały ja ma wolne a i zaoszczędze przy opłacie heheheh
a chce troszkę wolnegoz nimi spędzić

Hej
zimno,zimno,zimno:confused2: a ja dziś wybieram się na zakupy o ile m nie pójdzie do pracy a później do kosmetyczki:tak: także mam dziś dzień piękności:cool2:

hej,

my też codziennie spacerujemy,a jak sie da, to nawet dwa razy, bo niestety spacerki nie mogą być za długie;-) , ale to podobno koniec zimy, bynajmnie u nas święta mogą być już na plusie:no:, bedzie straszne błoto zamiast śniegu:-:)crazy::-(

madzik nic nie wiem na temat czasu honoru, ale pewnie będzie kontynuacja;-)

wkurzyłam się strasznie, bo Piotrek wcisnął gdsZieś ukochanego królika i nie możemy go znaleźć, obszukałam całe mieszkanie już ze dwa razy i nic, zaraz zacznę podłogę zrywać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo Piotrek oczywiście w ryk i "nie mam kaki":szok::wściekła/y::no::crazy::szok::wściekła/y:

reklama
Do góry