reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
dziś dalsza cześć sprzatnka przed świątecznego:tak:

Magda śmiej się Natalka ma teraz 102cm:szok:

Soppana tej koleżanki synek co pisałam o nim wcześniej to wg mojej wagi domowej ma 8kg:szok: 4 miesiące skończy 29 grudnia:szok:

Magda nie zazdroszczę łóżka przesikanego:no: wczoraj przyjrzałam się naszemu materacowi i też w zaciekach ale więcej tych wymiotnych niż sikowych:sorry: przy rota Natalka tak mi załatwiłam materac:sorry: Maja jak podrośnie to trzeba będzie zmienić:tak:

o tym łóżku to pisałam ja Agata heheheh
łomatko 8kg ale kawał chłopa

Hello :-)

Dzwoniłam do tej poradni diabetologicznej i pani powiedziała, że muszę mieć skierowanie od lekarza co przyjmuje na NFZ. Głupie to jest :eek:. No cóż, pójdę do lekarza rodzinnego to mi przepisze.

ja jak słyszę skierownie i NFZ to mi od razu się scyzoryk otwiera w kieszeni
człowiek nieraz potrzebuje natychmiastowej porady specjalisty a tu kolejka na pól roku

byliśmy na spacerku mróz juz poszedł w siną dalll odwilż taka że szok w ogóle po chodnikach z wózkiem nie da sie chodzić bagna normalnie sa
kupiłam pszenice do Kutii i zaraz namaczam by jutro wymieszać by się 2 dni przegryzła i rybkę po grecku zrobię
a pierogi łazanki i śledzika w śmietanie w Wigilie wolne mam to spokojnie wyrobię sie z tymi potrawamy

reklama
Agatulko pisząc tego posta cały czas myślałam o Tobie nie wiem co mi się pokiełbasiło:zawstydzona/y:

jakis chochlik przyszedł i namieszał:pPP

my wyjelismy ozdoby z torby przyniesione ze żłobka i przedszkola
zaniosłam do żłobka panią-ciocią czekoladki kurde tylko zapomniałam by i do przedszkola zanieść wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
rosołek grzeje a o 14 30 do pracy wybywam szwagiereczka wpadnie na pół godziny zanim mężuś wróci
a ja sie pochwalę kolejne 2kg mi zeszło :szok::szok:weszłam na magiczną liczbę z przodu 4 heheh bo 49,5 ale juz nie 54 ihih wiec jestem mega hepyy
musze się tylko pilnować w Święta ale biorę przykład z Roksi bez orbitreka ale ćwiczę

Agatulka ja na moim orbi. wczoraj jechałam 60 minut czyli 5,5km:tak: ale u mnie musi się 6 pokazać z przodu:zawstydzona/y: na razie jestem tydzień z orbi i z kg było tak samo jak jest:confused2:

mi służy regularny tryb dnia że tak powiem
i w pracy też sporo sie narobie fizycznie więc 2 w jednym często się śmiejemy w pracy że mamy fitness za który nam płacą :-D:-D:-D

Roksi mi kiedys trener fitnes doradził by podczas ćwiczeń sie grubiej ubierać szybciej się człowiek poci i chudnie

zupka zjedzona jeny Maks ma taki apetyt zjadł 2 laterze ale takie do zupy dla dorosłych :szok::szok: jak byliśmy w żlobku to opowiadały że mu wróćił porządnei apetyt po ostatniej chorobie i widać na tablicy wagowej jak z 13 300 zrobiło sie podczas choroby 12 800 i teraz znowu 13 300 było ale wazyłam go u teściów i było juz więcej w święta penwie zaś utyje hehehe bo lubi wsioo a pierogi kocha

ja sie do pracy szykuje i do niedzieli spokój

u nas też chlapa. i plus 6 ;-)
blue ja dziś dzwoniłam do mojej starej poradni żeby zarejestrować się, a pani mi mówi, że to trza być ze skierowaniem wcześniej i dopiero wyznaczają termin, ale zrobiła mi wyjątek i zapisała na połowę lutego... masakra

blue ja dziś dzwoniłam do mojej starej poradni żeby zarejestrować się, a pani mi mówi, że to trza być ze skierowaniem wcześniej i dopiero wyznaczają termin, ale zrobiła mi wyjątek i zapisała na połowę lutego... masakra
Mnie się na szczęście udało zapisać telefonicznie - na 13 stycznia. Ale mi babka powiedziała, żebym się nastawiła że spędzę tam pół dnia :szok:

Mnie się na szczęście udało zapisać telefonicznie - na 13 stycznia. Ale mi babka powiedziała, żebym się nastawiła że spędzę tam pół dnia :szok:
eee tam Blu poświecisz brzuchem i będzie szybciej;-) no chyba że trafisz na same ciężarne:confused2:

a propos zlanego łóżka to właśnie moja wstała z drzemki:confused2: a nie miałam w planach prania jej pościeli bo niedawno kupiłam nową:confused2:

eee tam Blu poświecisz brzuchem i będzie szybciej;-) no chyba że trafisz na same ciężarne:confused2:

a propos zlanego łóżka to właśnie moja wstała z drzemki:confused2: a nie miałam w planach prania jej pościeli bo niedawno kupiłam nową:confused2:
No właśnie tam same ciężarne przychodzą, bo to taka specjalna poradnia :eek:

Karol trzeci dzień z rzędu nie śpi w dzień. Pod wieczór jest nieznośny. I wcale nie pada o 19 :no:. Wczoraj o 21 dopiero udało się go zapędzić do łóżka, ale przynajmniej zasnął szybko.

reklama
Hejka dziewczyny :-) ostatnio malo pisze taki zapiernicz mam :eek:

odnosnie swojej wagi to ja sie nie wypowiadam :no: wrrr :zawstydzona/y:

Agatulka - a Tobie gratuluje zgubienia kiloskow :tak: mususz byc bardzo szczuplutka :tak:moze wstawisz jakies zdjecie bo Ciebie nie kojarze chyba sie jeszcze nam nie ujawnilas ;-)

moja tez w dzien nie spi :no: i z zasypianiem wieczornym tez nieraz problemy :eek:

Do góry