reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:tak:
u mnie dziś rano -13 :szok:
kupiłam nowy syrop z dawką 1,25ml dla dzieci i dużo łatwiej dać N niż 10ml bo taka dawka była w tym poprzednim syropie:confused2:

Blu to już do końca ciąży jesteś na l4:confused: w sumie to jesteś niesamowita tak długo pracować:szok:

hej:tak:
kupiłam nowy syrop z dawką 1,25ml dla dzieci i dużo łatwiej dać N niż 10ml bo taka dawka była w tym poprzednim syropie:confused2:

Blu to już do końca ciąży jesteś na l4:confused: w sumie to jesteś niesamowita tak długo pracować:szok:
Tak :tak:

A jaki masz ten syrop? My mamy Prospan i daje się 2,5 ml, czyli łyżeczkę.

cześć kobitki
no to ja wam sie pochwalę, że prezenta mam już zakupione :-D prawie :p bo dla Krzyśka nie wiem co kupić łeeeee
roksi a to jak się karmi to można używać sobie solara?? :-D

reklama
Witajcie!

blue wreszcie upragniona wolność;-) teraz na spokojnie zajmiesz się powtórnym wiciem gniazda;-)

roksi elegantka zwsze i wszędzie;-) pamiętasz kiedy zmieniliście Nati fotelik? ile wtedy ważyła? zastanawiam się czy Zosia nie jest za wysoka do tego 9-18....ma dopiero 13 kg a już jej ciasnawo no i nie wiem czy kupować nowy czy nie:cool:

ewelina a nie wiesz kiedy znów będzie Czas honoru? ja kocham ten serial:sorry:

Nam lekarka polecała tran norweski - łyżeczkę dziennie. Byłam dziś po wyniki Zosi, pasożytów nie ma ale anemia w dalszym ciągu:confused2:

Dziewczyny ostatnie tygodnie miałam tak stresującą sytuację w pracy, że się kończyłam psychicznie, dziś odważyłam się wygarnąć komu trzeba i co trzeba - d razu lżej:tak:

We wtorek mamy Wigilię u Zosi w przedszkolu:-) mówię Wam jak fajnie jest uczestniczyć w takich imprezach:-) dzieciaki śpiewają, tańczą, ehhh łzy wzruszenia zawsze mi lecą. Po raz kolejny powtarzam, że bardzo się cieszę, że posłałam Zosię w tym roku:-)

Do góry