reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:tak:
u mnie dziś rano -13 :szok:
kupiłam nowy syrop z dawką 1,25ml dla dzieci i dużo łatwiej dać N niż 10ml bo taka dawka była w tym poprzednim syropie:confused2:

Blu to już do końca ciąży jesteś na l4:confused: w sumie to jesteś niesamowita tak długo pracować:szok:

hej:tak:
kupiłam nowy syrop z dawką 1,25ml dla dzieci i dużo łatwiej dać N niż 10ml bo taka dawka była w tym poprzednim syropie:confused2:

Blu to już do końca ciąży jesteś na l4:confused: w sumie to jesteś niesamowita tak długo pracować:szok:
Tak :tak:

A jaki masz ten syrop? My mamy Prospan i daje się 2,5 ml, czyli łyżeczkę.

cześć kobitki
no to ja wam sie pochwalę, że prezenta mam już zakupione :-D prawie :p bo dla Krzyśka nie wiem co kupić łeeeee
roksi a to jak się karmi to można używać sobie solara?? :-D

reklama
Witajcie!

blue wreszcie upragniona wolność;-) teraz na spokojnie zajmiesz się powtórnym wiciem gniazda;-)

roksi elegantka zwsze i wszędzie;-) pamiętasz kiedy zmieniliście Nati fotelik? ile wtedy ważyła? zastanawiam się czy Zosia nie jest za wysoka do tego 9-18....ma dopiero 13 kg a już jej ciasnawo no i nie wiem czy kupować nowy czy nie:cool:

ewelina a nie wiesz kiedy znów będzie Czas honoru? ja kocham ten serial:sorry:

Nam lekarka polecała tran norweski - łyżeczkę dziennie. Byłam dziś po wyniki Zosi, pasożytów nie ma ale anemia w dalszym ciągu:confused2:

Dziewczyny ostatnie tygodnie miałam tak stresującą sytuację w pracy, że się kończyłam psychicznie, dziś odważyłam się wygarnąć komu trzeba i co trzeba - d razu lżej:tak:

We wtorek mamy Wigilię u Zosi w przedszkolu:-) mówię Wam jak fajnie jest uczestniczyć w takich imprezach:-) dzieciaki śpiewają, tańczą, ehhh łzy wzruszenia zawsze mi lecą. Po raz kolejny powtarzam, że bardzo się cieszę, że posłałam Zosię w tym roku:-)

Do góry