reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

sandi: ja też byłam, chyba z dwa razy. Niestety przyjemne to nie było. Pani doktor paznokcie za długie wyhodowała:no: i próbowała Wojtkowi do oka zaglądać. POlska służba zdrowia:wściekła/y:

To mnie cieszy dziewczyny, że u Was podobnie z porozumiewaniem się. Znaczy,że to norma rozwojowa. Był moment , że się zaczęłam poważnie tym marwić i podejrzewać różne takie głupie rzeczy. Aż wstyd się przyznać teraz.

blu a próbowałaś mu po prostu tranu na łyżeczce dać? Takiego dla dzieci , smakowego? Wojtek bardzo lubi i się sam domaga jak zapomnę ( a wg mnie to paskudztwo)

ewelina współczuje pobudek... ale był okres , jak pamiętam, że się mały rzadziej budził nie?
U nas przez chorobę pobudki są co chwilę teraz.Mam wrażenie , że od paru dni wogóle nie śpię . Michał wybudza się bo kaszle , co budzi Wojtka, który żąda, żeby mu dać pić. Płaczą obaj, potem zasypiają a potem Michał wybudza się bo kaszle. I tak w koło Macieju. Normalnie zwariować można.

madzikm a jak u Was z przedszkolnymi chorobami małej?

reklama
Cześć Mamy,
wpadłam uaktywnić się trochę ale ta historia z FallenAngel mnie rozwaliła

pozdrowienia dla Was, ucałowania dla marcowiątek i fasolek

wpadła

my nie byłyśmy na takim badaniu:no: a poszłyście tak same z własnej inicjatywy:confused: w sumie na bilansie nic bani doktor nie mówiła:no: młoda nie zauważyłam by nadmiernie mrugała czy uciekało jej oczko ale może rzeczywiście dla świętego spokoju warto się wybrać:tak:

ja byłam bo zasugerowano mi, że oczko ucieka, ale okazało się że w porządku i kazali przyjść do kontroli za pół roku:tak:, koszt prywatnej wizyty 100zł:szok::eek:,

kaskada małemu zdarzało sie juz ładnie spac, ale to chyba przez mój powrót do pracy sprawdza, czy jestem:sorry::-D:eek:

my nie byłyśmy na takim badaniu:no: a poszłyście tak same z własnej inicjatywy:confused: w sumie na bilansie nic bani doktor nie mówiła:no: młoda nie zauważyłam by nadmiernie mrugała czy uciekało jej oczko ale może rzeczywiście dla świętego spokoju warto się wybrać:tak:
u nas właśnie młodej oczko uciekało pediatra dobry zauważyła i wysłałą do 3 roku kontrola oczek była ale zero wady oczek

pooka chyba każdą z nas rozbiła
[*]

oo dzieki za odpowiedzi ,a w sumie to pytalam tylko tak "o" ;-) bo brat mojego m zdziwiony ,ze my jeszcze z Niunka u okulisty nie bylismy (bo oni to se swoja byli itp. wiecie jak to jest :eek:) zadnych "podstaw" do wizyty nie mielismy i nie mamy :no: malutka widzi dobrze i jest bardzo spostrzegawcza :tak:zadne oczko nie ucieka :no: zraszta lekarz tez nie sugerowal okulistycznych badan :no: ...wiec sie przestraszylam tym ,ze moze powinnam ,ze tak trzeba itp. tak nagadal :eek:

hello

ja nie bylam u okulisty z mloda ale od roku sie wybieram :-p nie bo mam powody, ale dla kontroli :-D moze za rok w koncu dotre ;-)

co do Kidabionu to wciskamy w soczku i tak przejdzie, ale musze pomyslec nad czyms innym...generalnie ona nie ruszy nic co podaje sie na lyzeczce, w ogole ma jakis czujnik i wszystko co jest lekarstwem/witamina to odmawia przyjecia :-p

Dzień dobry:)
Bosz,.. Michał ma raptem 6 zębów a już nimi zgrzyta:szok:

Dziewczyny po ilu dawkach antybiotyku gorączka powinna zacząć spadać?
PO 3 ( trzecia wczoraj wieczorem) dawkach Wojtek miał dzisiaj rano 39.2. Zaczynam się martwić.

reklama
hej:tak:

Kaskada u nas po jednej dawce temperatura ustąpiła:tak: ale słyszałam że do 4 dawek:szok: chyba bym się skonsultowała z lekarzem do temperatura jest bardzo wysoka:szok:

Agutku u nas z lekami też jest cyrk:confused2: no chyba że jakieś smakowe to wtedy nie ma problemu:tak:

mam pytanie planuje zakup ekspres ciśnieniowego po moim ostatnim badziewiu chce kupić taki wypaśny z młynkiem:tak: ale nie wiem na jaki się zdecydować bo nie znam tych marek ekspresowych:no: znacie jakieś fajne ekspresy:confused:

Do góry