reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a pani dr kazała unikać Ci tego typu urządzeń czy to tak sama z siebie sobie zrobiłaś?
Magda jak byłam w ciąży z Natalką w pierwszych tygodniach były mega upały i włączałam wentylator kierowałam na siebie i ucinałam sobie drzemki popołudniowe:crazy: i właśnie tym sposobem nabawiłam się zapalenia ucha:confused2: najpierw raz na jakiś czas się przytykało a ostatnio co raz częściej

tak :-D o ile się komuś chce iść na dół po kawę i w ogóle się z tym bawić. niektórzy wolą rozpuszczalną ;-)
Roksi, ekspres się nazywa Jura Impressa.
Blu ja bym stale okupowała ekspres:-D Jura super firma też czytałam ale też duży tzn na głębokość 46cm chyba zdecyduje się na taki Ekspres Krups EA8050 - porównanie cen w sklepach bo na szerokość ma 36cm a w kuchni mam taką wnękę która ma 33cm wiec te 3 cm nie robią różnicy a tego większego nie mam gdzie postawić
muszę się spieszyć z zakupem bo mój m jakoś natrętnie przegląda telewizory w necie i może mi pokrzyżować plany:confused2:

hej

kaskada, u nas zawsze juz po pierwszej dawce była poprawa na tyle, że nie była potrzepna pyralgina w czopu, tylko wstarczył nurofen,

roksi 2000zł za ekspres:szok:, ja dostałam ekspres w prezencie ślubnym - firmy SAECO, ma 6 lat i dobrze się sprawuje (wtedy kosztował ok600zł)

roksi ja mam wiecznie problemy z uszami, co rusz mi się przytykają... wrrrr
Magda to zrób porządek:tak: ja czekałam tak długo i musiałam przez tydzień zmiękczać woskowinę bo twarda była i przyrośnięta do błony a pewnie jakbym od razu poszła to by skończyło się na przepłukaniu:tak:

roksi 2000zł za ekspres:szok:, ja dostałam ekspres w prezencie ślubnym - firmy SAECO, ma 6 lat i dobrze się sprawuje (wtedy kosztował ok600zł)
Ewelina wiem że szaleje:zawstydzona/y: ale mój stary też coś ok 500zł 600zł kosztował popsuł się skubaniec i kawa leci wszędzie tylko nie przez tą łyżkę:crazy: naprawiany już chyba ze 5 razy i nic:crazy: marzy mi się taki wypaśny:sorry: zainwestuje w niego bo zaraz kasa rozejdzie się na jakieś pierdoły:confused2:

reklama
Do góry