reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejo:-)

u nas lepiej, bo w nocy tylko 3 pobudki:-D:eek:,

Madzik, jeszcze nie wiem:confused2:, dla mnie to całkiem nowa sytuacja, jeszcze się z nią nie oswoiłam;-),

Kaskada, wiem co to angina:sorry:, Piotrek minionej zimy przechodził ją 3razy i za kazdym razem antybiotyk:-(, bo nieleczona angina moze nieść za sobą poważne komlikacje, tak uprzedzał mnie lekarz:-(

Soppana współczuje:tak:, a babcia na długo? może tym razem będzie inaczej i na prawdę ci pomoże:confused2:

reklama
kaskada moja dzisiaj byla na zajeciach w przedszkolu i przetestowalam to pytanie :-D na pytania co robili za kazdym razem "nie wiem" albo "yhy" twierdzaco na kazde pytanie szczegolowe :-D

madzikm chyba jeszcze z dobry tydzien to potrwa :eek:

Witajcie:-)

Dziś miałam 2 zmianę i dopiero wróciłam a już na gości czekamy:tak: mąż gdzieś w okolicach roksi więc trzeba było zadbać o towarzystwo na wieczór;-)
Najgorsze, że paniom opowiada co się w domu dzieje:szok: że np. mamie nie chciało się rano mleka zrobić:zawstydzona/y::sorry::eek:
eeeee w domu bezkrólewie:-p
hihi matka leniuch:-p:-p bidna Zosia:-p

Kupiłam młodemu Kidabion, ale nie chce go jeść :no:. Ale dzisiaj kupiłam Biovital w takich żelkach i to mu smakuje :tak:

Poza tym mamy na przeziębienie calcium, nurofen i zyrtec :eek:
Blu a macie porzeczkowy:confused: moja lubi :tak: ale ostatnio oświadczyła w aptece że chce te miśki żelki Biovitalu:tak:

reklama
Do góry