reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry
Alem jest niewyspana. Ignaś jak się obudził o 5 to do tej pory broi. Mam nadzieję, że drzemka bedzie w południe, to sobie choć z Miską przy cycu kimnę:tak:
Albo i nie bo chałupę muszę ogarnąć, jutro przyjeżdza babcia M, nawet nie macie pojęcia jak się "cieszę":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mówiłam, że nie chce nikogo do "pomocy", zaraz się zacznie gadanie typu" za moich czasów tak nie było" "dziecko nakarmione ma spać w wózku", "kto to widział, żeby dziecko tyle nosić" i cała litania w podobnym guście, do tego teksty na temat bałaganu w domu
ech marudna jestem dzisiaj, jak M wróci to na pewno mu się oberwie:-p:zawstydzona/y:

Soppana takie wizyty to masakra:crazy: u mnie tak było przy N. czułam się jak małolata która nie wie co to dziecko:confused2: ale przy drugim już nie będę przytakiwać babcią:-p bo by mnie to gadanie w deprechę wpędziło:crazy:

fallen (*) brak słów po prostu.

Wojtek ma anginę ropną. POchodził do żłobka łącznie 6 dni. I mamy pierwszy antybiotyk. Ciekawe jak pójdzie dalej. Boję się o Michała bo to podobno bakteryjne więc łatwo zaraźliwe.

A ja się czymś tak strułam, że drugi dzień praktycznie nic nie jem.

reklama
Witajcie:-)

Dziś miałam 2 zmianę i dopiero wróciłam a już na gości czekamy:tak: mąż gdzieś w okolicach roksi więc trzeba było zadbać o towarzystwo na wieczór;-)

agutek ile jeszcze te remonty potrwają? nasze nie posunęły się ani o krok do przodu:-D

kaskada zdrówka dla Wojtusia! angina faktyczne zaraźliwa ale nie odizolujesz chłopców:no: jeszcze się przytrułaś bidulko:-(
też się panicznie boje antybiotyków, że jeden za drugim będą:confused2: narazie miała 2 od urodzenia...
a w kwestii porozumiewania się to z całą odpowiedzialnością uspokajam:tak: wszystko w porządku:tak: Zosia jest wygadana jak mało kto a na pytanie co robiła w przedsz. odpowie: "nic", albo coś kompletnie kosmicznego. Dowiaduję się w trakcie zabawy, sama zacznie coś śpiewać, ja wtedy pytam czy to z przedsz. itp.
Najgorsze, że paniom opowiada co się w domu dzieje:szok: że np. mamie nie chciało się rano mleka zrobić:zawstydzona/y::sorry::eek:

ewelina lepiej być pracującą mamą? dzielnie się trzymałaś na urlopie i hop siup - zmiana!;-)

Do góry