reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)
Wczoraj byliśmy w takim gospodarstwie agroturystycznym, Karol tylko biegał po chleb i karmił wszystko co się dało :-D. Oprócz zwierząt były tam takie domki dla dzieci do wspinania ze zjeżdżalniami, traktory, dmuchana zjeżdżalnia i oczywiście knajpa :-). Dla każdego coś miłego ;-).

Dzisiaj byłam u doktorka, zbadał mnie i dał skierowanie na badania i USG. W sumie nic ciekawego :sorry:

acha ja tu widze duuzo fasolek :))) gratuluje :))))
Ano, mamy tu pole fasoli :-D

reklama
Hej :-)
Wczoraj byliśmy w takim gospodarstwie agroturystycznym, Karol tylko biegał po chleb i karmił wszystko co się dało :-D. Oprócz zwierząt były tam takie domki dla dzieci do wspinania ze zjeżdżalniami, traktory, dmuchana zjeżdżalnia i oczywiście knajpa :-). Dla każdego coś miłego ;-).

Dzisiaj byłam u doktorka, zbadał mnie i dał skierowanie na badania i USG. W sumie nic ciekawego :sorry:

Ano, mamy tu pole fasoli :-D

Bluu podawaj namiar gdzie te gospodarstwo jak można ;-);-)
a L4 dostałaś?? bo chyba miałąs prosić z tego co kojarzę
ja do 14 mam spokój a może nawet wolne będe mieć angielski odwołali w szkole a to on maił być na popołudnie

Ostatnia edycja:
witam
mielismy dzisiaj isc pierwszy raz na rano do przedszkola i wszyscy zaspalismy. gabriel obudzil sie dopiero po 10 , a tristan pare minut temu :szok::szok:
a ze mial chodzic od 9 do 1 to juz sobie odpuscilismy dzisiejszy dzien
zaczynamy od jutra hehehe
tym razem nastawie budzik hehehe

jestem wykonczona
pociesze was dziewczyny ,ze kongo z 2 dzieci zaczyna sie jak mlodszy zaczyna dryptac , poprostu padam na pysk
i zadne spanei do 10 mi nie pomaga
w dodaktu gabriel jest tak absorbujacy ,ze nie zostanie na 2 minuty sam . nawet do kibelku ze mna lazi , bo inaczej mamy orkietre i to taka jakby go ze skory obdzierali

zdroweczka zdechlaczki :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
miloku Ty mnie nie strasz:szok::sorry: ale z tym spaniem to jesteście giganci:-D:-D

dzisiaj moja mama przyjeżdża do N. i idą na spacerek a ja lenie się:cool2::-p no dobra mam w planach pranie spacerówki bo zakurzyła się w garażu muszę ją lepiej zabezpieczyć:tak: w sumie mało jej używamy wczoraj zabraliśmy ją na rajd po galeriach a tak to młoda wszędzie śmiga na nogach:tak:

u nas pogoda pikna
a nasz łobuz na dłuższe spacery to w wózku ale staramy sie powolii po troszku ograniczać wózek
idąc do żłobka wsadzam w wózek by szybciej dojść a na spacery za rączka idziemy

a ja sobie zepsułam humor wczoraj z mężem sie telefonami zamieniliśmy i zapomniałam zapisac ostatni wychodzący czyli do byłej pracy gdzie szef mi nie zapacił byłam tam a buda zamknięta a tel brak i mam takie nerwy boje sie czy sie on odezwie aż licze na uczciwośc tego człowieka za wszystkie tyg mi zapłacił tylko za ostatni nie zwykle płacił w poniedziałek wiec czekam do wieczora choć słabe nerwy juz mam a mus rate dziś zapąłcić
alez sie naklnełam w myślach dziś

reklama
Do góry