reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
agutek mam w domu 3 elektroniczne albo nawet więcej. Ale ten jeden którym mierzę temp dzieciom mam sprawdzony. Reszta jakaś rzeczywiście felerna. Zazwyczaj za mało pokazywały i to sporo za mało- 0,5 na przykład.

my mamy taki termometr do ucha i z końcówką na czoło:tak: częściej używamy tą część do ucha:tak:
kaskada tak to jest jedno od drugiego się zaraża:confused2: tfu tfu oby was chorubska ominęły:tak:
zacznie się masakra wirusowa w przedszkolu:sorry:

roksi ja się włąśnie tego boję tera. Rozmawiałam z sąsiadką i jej syn ma anginę, a zaczęło się od zwykłego katarku/ No i mój już też ma katar, tylko nie wiem czy to od płaczu czy z przeziębienia czy z zimna... ;-/

Witam!

Potwierdzam - przedszkolakowanie to czas chorób:confused2: walczymy już drugi tydzień, Zosia codziennie ma ok 38 stopni gorączki, jest płaczliwa i osłabiona, gdyby nie to, że chodzę do pracy to bym oszalała:confused2: ale za jakiś czas przyjdzie mi może siedzieć z chorą dwójeczką i już się nie wywinę:sorry:;-)

agutek mamy tą płytę co Wy i faktycznie beznadziejna jest:no: na szczęście Zosia też jej nie lubi:-p
a z termometrem mam tak jak Ty! pod pachą 35! non stop!:eek:

zdrówka dla potrzebujących!

Dziewczyny w nowej pracy narazie masakra:sorry: muszę to jakoś ogarnąć:shocked2:

reklama
Do góry