reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry, ja dzis oczy zapałkami podpieram :-( Miśka całą noc na cycu i to na siedząco musze ją karmić! Ignas też ryczał w nocy, o 3 zaczął i z małymi przerwami juz do rana jęczał! Niby katar go nie męczy po olbasie,ale jak płacze to mu leci. W dzien tez różki pokazuje, chyba zazdrość go bierze, jak ja cos nie pozwalam to ryczy i woła tatusia! Generalnie teraz tatuś jest cacy a mama be!

ehhh i z tego psikania u Malej tez pojawil sie katar :confused2: marudzi od czasu jak tylko sie obudzila :confused2:

Soppana - z dwojeczka to juz nie sa "przelewki" widze ;-) kimnij sie z godzinke niech m sie zajmie dziecmi :tak:;-) ...az mi sie przypomnialy nie przespane nocki :rofl2:

Dzień dobry, ja dzis oczy zapałkami podpieram :-( Miśka całą noc na cycu i to na siedząco musze ją karmić! Ignas też ryczał w nocy, o 3 zaczął i z małymi przerwami juz do rana jęczał! Niby katar go nie męczy po olbasie,ale jak płacze to mu leci. W dzien tez różki pokazuje, chyba zazdrość go bierze, jak ja cos nie pozwalam to ryczy i woła tatusia! Generalnie teraz tatuś jest cacy a mama be!

soppana z kąt ja to znam u nas tez tak było tata kochany bo mama z dzidzią więcej czasu spędza
oby młodemu przeszło u nas sie udało i sa kochanym rodzeństwem właśnie sobie buzi dali:)

w nas w domu wszyscy mamy katarka ale syropki dajemy mąż na gardło bierze leki i litry herbatki z malinkowym sokiem idą
a brak chętnego coby po cytrynkę iśc

Agatulka, mam nadzieje ze będzie lepiej, bo juz nam nerwy puszczają czasami:eek: a jak człek niewyspany to tym bardziej nerwowy :tak:muszę Ignacowi powymyślać jakieś zabawy, bo jak się nudzi, to mu głupoty przychodzą do głowy np próbuje bić Michalinkę:-(
zdrówka dla dzieciaczków:tak::-)

Agatulka, mam nadzieje ze będzie lepiej, bo juz nam nerwy puszczają czasami:eek: a jak człek niewyspany to tym bardziej nerwowy :tak:muszę Ignacowi powymyślać jakieś zabawy, bo jak się nudzi, to mu głupoty przychodzą do głowy np próbuje bić Michalinkę:-(
zdrówka dla dzieciaczków:tak::-)
cierpliwościiiiiiii Tobie życze wiem jak jest bo mam 2 dzieci
Zuza była o pół roku starsza od twojego synka jak się Maks urodził
i taki wiek ze się nie za długo skupi na zabawkach
a nei masz kogoś z rodziny by czasem wpadł zając się młodą byś czas dla Ignaca miała bo maleńka nie odczuje ze chwilkę ktos inny jest a starsze dziecko juz zazdrosne jest

u nas czas puzzli dzieciaki mają frajde razem układają
mąż łupie orzechy do chrupania dla zdrowia
a ja zarz pierogi ze szpinakiem będe robić \
mam całą zamrażalkę szpinaku ale lubię szpinak i będzie częstym obiadkiem witamin ma troszkę

hej kobitki cv
u nas naszczescie nie bylo takich atakow na gabriela , ale wymuszanie wszystkiego placzem owszem.
i odwrotnie wszystko musiala mama robic
ogolnie wieksze przeblyski zazxdrosci zauwarzxylam jak bylismy w pl i dziadki nie zdawali sobie sprawy ze np wracajac z pracy leca najpiewr do gabriele a potem ewentualnie na minute do tristana . po kilku takich akcjach zaczal ich ignorowac. oni cos mowili a on udawal , ze nie slyszy .powiedzzialam w czym problem i tristan znowu ich slyszal
ostatnio bylismy w przedszkolu i musiaklam ubrac tristana do wyjscia wiec babeczkas wziela garbiela na rece. ale byl placz . tristana oczywiscie. wolal oddawaj mi mojego gabrielka, mamo nie zostawiaj go tu . i musialam dwuch na rece brac .

miloku no to nieźle... Ja sie tak czasami zastanawiam, jak wy, mając dwoje maluchów dajecie sobie radę...

dajemy bo musimy , ale powiem wam ,ze juz mi sie 3 odechcialo.
gabriel daje w kosci za 3

u na stez katary w domu
wiec zycze wam wszystki i nam wszystkim zdroweczka

acha ja tu widze duuzo fasolek :))) gratuluje :))))

reklama
Do góry