reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, chłopaki wrócili :) Ignaś biedny na początku nie wiedział co sie dzieje,szukał babci,kuzynki,ale za to wieczorem ładnie zasnal w łóżeczku i spał w nim do 4,a potem ja go obudziłam jak szłam do wc.
Ewelina Ignaś mial biegunkę po augmentinie:(
Roksi, u nas jeszcze gorzej,bo młody zakłada te sandałki,ktore sa za małe! Palce mu wystają.

reklama
dzień dobry
U nas też brzydka pogoda. Brrr:baffled:
Moja tez już w ubraniach zaczyna przebierać. Ostatnio rajstopy zaproponowane przeze mnie odrzuciła i sama wyciągnęła z szafki w innym kolorze. I bez problemu dała sobie nałożyć. :tak:

Dzień dobry :) Czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta- taką nieregularna forumowiczkę??

Zdrówka dla Wszystkich chorujacych :) widze że wiosenne przeziębienia dopadły wszystkich już :)

ROKSI gartulacje :) teraz się dopatrzyłam że zafasolkowana jesteś

Madzik - u nas dyrektorka z państwowego powiedziała że przyjmie małą jak skończy 3 lata - nienormalna, że niby wcześniej to system weryfikacyjny jej nie przepuści, a policzyłam kasowo to niewiele drożej wychodzi prywatne o jakieś 250zł-300zł

kasia, witaj zagubiona duszo :tak:
u nas też system nie puści dziecka z 2007 roku :no:, takie przepisy niestety ...
u nas prywatne to koszt 1200 zł więc duuużo drożej niż państwowe.
madzik, ty mnie tym waszym przedszkolem nie drażnij ;-)
Sandi, wygadaną masz córę :-D
Ewela, jak Piotruś?

co do ubierania się to mój już od dość dawna wybiera sobie w co chce się ubrać, na szczęście ubrania letnie są poza zasięgiem :rolleyes2: jestem za uczeniem podejmowania decyzji :-)

a u nas dzisiaj śnieg, deszcz, słońce i szaro buro, paskudnie, bleeee

u nas dzisiaj pogoda ladna byla:tak:...Niunia dostala od Tatusia rybki:szok::rolleyes: (ciekawe kto bedzie o nie dbal:evil:;-)) przechodzac kolo sklepu zoologicznego codziennie chciala je ogladac i Tatuś wymiekl :-D

reklama
Do góry