reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik, z tym lepiej to się pospieszyłam, bo doszła nam, biegunka i to chyba oznaka nietolerowania leku przez organizm, jutro idziemy do lekarza z samego rana:-(, mały płacze, bo pupcia boli, po prostu odparzona ma, mimo że dokładnie myłam po każdej kupce:-(,
tak mi szkoda mojego maluszka, że łzy same napływaja mi do oczu:zawstydzona/y:

sorry, że tak tylko o sobie, ale nie mam weny i nie wiem co pisać:zawstydzona/y::-(

reklama
Ewela, kup w aptece ERYTEAL lub musteli do pośladków krem
są super na mega odparzenia
a teraz posmaruj grubo sudocremem lub linomagiem lub co tam używasz ale tak na maksa

tzrymaj się

Witam:tak:
moja córka mnie wykończy:wściekła/y:
wczoraj idąc do pracy zauważyłam sandały piankowe w adidasie:tak: więc wpadłam do sklepu i kupiłam:tak: stare są w stanie agonalny bo córa cały czas chodzi w nich po domu:tak: oczywiście nawet nie chciała przymierzyć nowych:szok::szok: jak wieczorem stare wywaliłam do kosza to dziś rano stare nalazły się u córci na nogach i nowe w koszu na śmieci:baffled:

pobudka o 6:angry:

Witam:tak:
moja córka mnie wykończy:wściekła/y:
wczoraj idąc do pracy zauważyłam sandały piankowe w adidasie:tak: więc wpadłam do sklepu i kupiłam:tak: stare są w stanie agonalny bo córa cały czas chodzi w nich po domu:tak: oczywiście nawet nie chciała przymierzyć nowych:szok::szok: jak wieczorem stare wywaliłam do kosza to dziś rano stare nalazły się u córci na nogach i nowe w koszu na śmieci:baffled:

pobudka o 6:angry:
roksi nasze dzieciaki zaczynaja sie buntowac na to co ubiora
tristan ostatnio walczyl bo on chcial inna bluze ubrac
ach zaczyna sie :)))

wogule to ostatnio nie mam weny i przeziebiona chodze
milego dnia dzieczyny
uciekam bo maluszek sie obudzil

Cześć :-)

Pewnie macie rację, musimy przeczekać i już.

Ewelina, zdróweczka dla Piotrusia :-(

Ostatnio zauważyłam w jakiejś gazecie informację o preparacie Humana przeciw biegunce, można go podawać zamiast mleka. I jeszcze jest drugi z elektrolitami zapobiegający odwodnieniu. Tak piszę, bo może się komuś kiedyś przyda.

Roksi, Natalka daje popalić :-D

hej

Ewela - ja tez zamawiam ze staropolskiej :tak:mialam identyczny tort jak wstawilas tylko z "mala syrenka":tak: zaplacilam 74zl:tak:...zdrowka dla Piotrunia :tak:

Blu - wiesz moja tez ma nieraz takie jakies dziwne "odruchy" ,ona zaciska piastki i mocno napina cale cialo ...robi to rzadko narazie ,narazie czekam mam nadzieje ,ze minie .

Roksi - moja jak nie chce czegos ubrac to wrzeszczy i krzyczy "inną" :-D nie powiem ,ze mnie to denerwuje nieraz :zawstydzona/y:wogole sie zrobila wygadana ,jak mowie do niej np. piesek wzial dyducha nie ma to ona mi odpowiada "to kupisz" :szok::-D

reklama
Dzień dobry!

zdróweczka dla Piotrusia:tak::tak::tak:

jak się czuje agutek?

sandito ci gaduła z Vaneski:-)

pogoda bleee, Zosia kaszle, bleeee:dry::confused:

Do góry