reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a u mnie zima na chwilke zajrzała, śnieg znowu popadał - ale teraz to słoneczko świeci ładnie :) a ja jeszcze 2 godz w pracy, jak ten czas wolno leci

Ja dzisiaj jestem okropnie wkurzona. Taką mamy straszną chlapę i non stop pada śnieg a mi buty przemakają :wściekła/y:Zanim dotarłam do domu stopy miałam mokre :wściekła/y: U nas taka pogoda jeszcze przez kilka dni ma być.:-(

u nas dzisiaj było wszystko wiatr, słońce, śnieg i deszcz:szok: masakra jak poszłam na zakupy to myślałam że mi głowie urwie dobrze że kaptur miałam:tak:

ps Natala pokochała swojej nowe buty;-)

Hej, a my jednych gości juz pożegnaliśmy a teraz czekamy na drugich:) na obiad byli znajomi z miesięcznym synkiem i Ignaś był zazdrosny o jego mamę,ciagle chciał na kolana. Jutro cd relacji

reklama
Witam. U nas dzisiaj też wiatr, słońce i zimno. brrrrr
Ja sie dzisiaj wkurzyła. Zadzwoniła moja ciocia i powiedziała że nie przyjedzie na urodziny Laury. Nie przyjedzie ani jedna ani druga ciocia:angry:
mam tylko nadzieje że moja siostra przyjedzie skoro siostry mojej mamy nawaliły :baffled:
roksi widzisz a tak sie martwiłaś że Natalcia będzie wolała do jesieni chodzić w starych :szok::-D

Do góry