reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a u mnie zima na chwilke zajrzała, śnieg znowu popadał - ale teraz to słoneczko świeci ładnie :) a ja jeszcze 2 godz w pracy, jak ten czas wolno leci

Ja dzisiaj jestem okropnie wkurzona. Taką mamy straszną chlapę i non stop pada śnieg a mi buty przemakają :wściekła/y:Zanim dotarłam do domu stopy miałam mokre :wściekła/y: U nas taka pogoda jeszcze przez kilka dni ma być.:-(

u nas dzisiaj było wszystko wiatr, słońce, śnieg i deszcz:szok: masakra jak poszłam na zakupy to myślałam że mi głowie urwie dobrze że kaptur miałam:tak:

ps Natala pokochała swojej nowe buty;-)

Hej, a my jednych gości juz pożegnaliśmy a teraz czekamy na drugich:) na obiad byli znajomi z miesięcznym synkiem i Ignaś był zazdrosny o jego mamę,ciagle chciał na kolana. Jutro cd relacji

reklama
Witam. U nas dzisiaj też wiatr, słońce i zimno. brrrrr
Ja sie dzisiaj wkurzyła. Zadzwoniła moja ciocia i powiedziała że nie przyjedzie na urodziny Laury. Nie przyjedzie ani jedna ani druga ciocia:angry:
mam tylko nadzieje że moja siostra przyjedzie skoro siostry mojej mamy nawaliły :baffled:
roksi widzisz a tak sie martwiłaś że Natalcia będzie wolała do jesieni chodzić w starych :szok::-D

Do góry