reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się z pracy:-):-)
U nas wieje jakby sie ktos powiesił, niby słoneczko świeci ale ziąb straszny.

Ja znalazłam przedszkole prywatne za 550zł z 5 posiłkami i 2 językami (dobrze że te lekacje trwaja 15 minut dziennie) więc cena do przyjęcia.

reklama
u nas dzisiaj pogoda ladna byla:tak:...Niunia dostala od Tatusia rybki:szok::rolleyes: (ciekawe kto bedzie o nie dbal:evil:;-)) przechodzac kolo sklepu zoologicznego codziennie chciala je ogladac i Tatuś wymiekl :-D
nio tatusiowie :-D:-D:-D:-D:-D
jak mala ma takei sposoby przekonywania taty jak ewy mala to sie w cale mu nie dziwie
moj tez zawsze wie kiedy dac buziolka zeby tate i mame udobruchac :-D

Dzień dobry :) Czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta- taką nieregularna forumowiczkę??

Zdrówka dla Wszystkich chorujacych :) widze że wiosenne przeziębienia dopadły wszystkich już :)
ja pamietam:tak::-)
tez chce mloedego od wrzesnia do przedszkola puscic ,ale szczerza jeszcze nawet nie zaczelam szukac :baffled::baffled:

co z tymi naszymi maluchami sie dzieje
czemu one tak wczesnie wstaja i zaczynaja wedrowki ??????
tristan dzisiaj obudzil sie o 6,20 :crazy::szok::crazy:
gabriel spi do 9 a ten starszak mi nie daje spac :baffled::baffled::baffled:

zapowiada si eu nas ladny dzien ,a my wszystcy przeziebieni :-:)-(

dzień dobry
U nas sypie śnieg, niania nie mogła dojechać bo samochody w poprzek drogi stają :-(i biedna szła do nas kawał drogi na piechotę :baffled:
Moja budzi się też około 6 ale zabieram ją do nas do łózka i jeszcze godzinkę śpimy dalej :tak:

hej,

ja próbowałam przystapic do tego przetargu internetowego do przedszkola, ale system mnie odrzucił zaraz po wpisaniu peselu:wściekła/y:, do niepublicznego tez nie mamy szans, bo nabór sie skończył zanim się zaczał:-D:szok::no:, a prywatnego aż boje sie szukać:-D,
a klub malucha u nas na osiedlu przyjmuje dopiero3-latki:evil::oo::oo2:, wtedy to będę miała przedszkole:-p

najważniejsze wiadomości: noc minęła nam bez środków przeciwgorączkowych:-D:-D:-D:-D, więc chyba jesteśmy na dobrej drodze;-)

Sandi rodzina wam się powiększyła:confused::-D:-D:-D

Cześć :-)

My mamy na osiedlu przedszkole prywatne, które kosztuje 500 zł, ale chyba poczekamy jeszcze rok jednak. Poza tym mieli dzwonić czy są miejsca i nie dzwonią :baffled:. Przedszkola niepubliczne mają dofinansowanie 500 zł na dziecko, więc jak biorą 1200, to przegięcie jest :no:

blue, u nas społeczne mają dofinansowanie a prywatne nie, także to nie do końca tak i nie zawsze 500, tyle, ze u nas moze ze dwa społeczne w W-wie znalazłam :-(

blue, u nas społeczne mają dofinansowanie a prywatne nie, także to nie do końca tak i nie zawsze 500, tyle, ze u nas moze ze dwa społeczne w W-wie znalazłam :-(
No wiem, że nie każde prywatne przedszkole ma dofinansowanie, ale u nas większość ma ten status przedszkola niepublicznego, czy społecznego jak piszesz.

Fredzik, cieszę się z poprawy zdrowia małego:tak:, ale nie z jego humoru:no:, no fochy straszne od rana:szok:, wyje pod oknem, bo chce siedzieć na parapecie, maluch teskni za spacerami:-(, ale jeszcze długo nie pójdziemy przy takiej pogodzie:-:)no:

reklama
Do góry