reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Piotrek ma ropną anginę:-(, juz drugi raz w tym roku, a mamy dopiero marzec:baffled:, zadzwoniłam po lekarza i przyszedł po 5 min, na szczęście mieszka ulicę dalej,
małemu poprawiło sie od samej wizyty lekarza, tak go lubi, płakał jak ten wychodził:tak:,
mam nadzieje, że antybiotyk zrobi swoje i juz się porzegnamy z gorączką:-(

Roksi, ja podaje małemu pyralginę 1/3 czopka co 6-8h, bo Nurofen nie dawał sobie rady:no:, musiałabym jeszcze robic zimne okłady, a Piotrek sie ciska:dry:

teraz spi, ale nie wiem jak długo, bo katar straszny:szok:

witaj Sandi, jak podróż:confused:

reklama
ojej, biedny Piotruś :no: zdróweczka wam życzę

my po imprezce urodzinowej, było suuuper :tak:
poczęstujcie się ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mniam:-p:-p Fredzik fajnie że impra sie udała. Ty to zdolniacha jesteś:tak:
Ja dzisiaj zamawiałam tort. Zastanawiam sie czy też może nie nie powiedzieć im żeby jakaś postać z bajki była na nim:confused:. Będzie koloru różowego:tak:

Roksi - "za panienki" moja mama tez tak do mnie mowila:-Dnigdy nie moglam usiedziec z tylkiem w domu :no::-D:-D

u nas tez imprezka udana:tak: Niunia zadowolona to najwazniejsze ;-)

hej

a wiecie jakie spore różnice są w cenach tortów o Sowy w zależności od miasta?
za tort, za który chcieli od nas 100-120zł koleżanka rok temu płaciła trochę ponad 50zł!
okazało się, że robią torty tylko w wybranych miastach i nam np wiozą z Bydgoszczy więc cena od razu sporo większa :dry: odmówiłam takiego drogiego no bo cena masakra...

Fredzik tort super!
Ewela i jak dzisiaj Piterek?

Witam:tak:
nie śpie od 5:angry: moja córa obudziła się i zaczęła płakać bo nie mogła znaleźć misia:baffled: poszłam dałam ulubieńca ale zaraz przyszła do nas:baffled: mój m chory więc wstał się czegoś napić, do łazienki , jakieś lekarstwa i młoda się rozbudziła:angry: dodam że mnie tez gardło pobolewa:crazy:

ja zawsze brałam tort z jednej cukierni ale ceny po byku w tamtym roku zapłaciłam 120zł na chrzciny ok 200zł a teraz w innej cukierni 50zł:tak: ale żeby mnie smak powalił:no:

Cześć :-)

Ale mieliśmy męczący weekend... Muszę odpocząć ;-). Na szczęście dzisiaj udało mi się pospać do 7:00. Spalibyśmy jeszcze, ale trzeba było wstać do pracy :-p.

Ostatnio zauważyliśmy u Karola takie jakby nerwowe odruchy - zaciska mocno oczy, pociera oczy i nos. Robi tak zwłaszcza jak się dużo dzieje, po emocjonującym dniu. Trochę się tym martwię :-(.

dzień dobry,

mamy poprawę, mniejsza goraczka i mały mniej płaczliwy, tylko katar okropny, a Piotrek dmucha w chusteczkę tak delikatnie, jakby kwiatki wąchał:baffled:, a odciągnąc fridą sobie nie da za skarby świata:no:

Fredzik tort smakowaliśmy:-D, sliczny i apetyczny:tak:

Roksi zdrówka, ale przy tak popapranej pogodzie to cięzko:sorry2:

Agutek , ja nigdy nie zamawiam ciasta u Sowy, bo strasznie drogo, my kupujemy w Staropolskiej, np tort z kubusiem ok 100zł

reklama
Ewela no dla mnie 100zl to właśnie dużo jak na tort... a u Sowy około 100-120 chcieli za taki (zdjecie 1), a za nasz (zdjecie 2) placilismy 59zl

Staropolska na roczek za tort w ksztacie jakiejs postaci wolala okolo200-250zl!

Załączniki

• tort1.jpg
    tort1.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 36
  • tort2.jpg
    tort2.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 28
Do góry