reklama
A
Agutek
Gość
moja odstawia szał ciał na hasło myjemy głowę
kupiłam już jej nawet specjalny daszek, żeby do oczu woda nie leciała, ale i tak darcie się, zrywanie daszka to norma
nigdy na diecie nie byłam, nie potrafię
ciekawe kiedy mnie przyciśnie by być
kupiłam już jej nawet specjalny daszek, żeby do oczu woda nie leciała, ale i tak darcie się, zrywanie daszka to norma
nigdy na diecie nie byłam, nie potrafię
ciekawe kiedy mnie przyciśnie by być
M
miloku
Gość
Agutku daszek tez kupiliśmy ale nie został wypróbowany bo młoda wprowadziła strajk kąpielowy
heheh mala buntowniczka
elahlar ja tez oddam kiloski
ja narazxie mam przymusowa dietke bo poprostu nie ma czasu zjesc
a jak juz mam czas to juz jestem tak zmeczona ,ze mi sie juz nie chce
zostalo mi 4 kilo z ciazowych
wczoraj bylismy w kinie
tak mi sie nei chcialo nigdzie wychodzic ,ale trzeba bylo wykorzystac ,ze siora cchciala z mlodymi zostac . polozylismy ich spac i poszlismy
myslalam ,ze bede zasypiac bo ostatnio ledwo oczy trzymam ,ale film mnie wciagnal i wytrzymalam do konca
ale wiecie co mi sie marzy
chwila ciszy i goraca kapiel z maseczka na wlosy i na twarzy , i pianka w wannie ...
ach chyba za 2 lata
wogule to glowa mnei boli od 3 dni
A
Agutek
Gość
miloku ty to masz w sobie masę energii, dwójka dzieci, w tym jedno mające kilka tygodni, przeprowadzka, wypady do kina, no niesamowita jesteś
moja próbuje zasnąć na drzemkę ale coś jej kiepsko to idzie
moja próbuje zasnąć na drzemkę ale coś jej kiepsko to idzie
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
heJ,
Miloku wielki szacun dla ciebie ,
mnie tez sie marzy kino, ale to dopiero po sesji egaminacyjnej;-)
Roksi, mój tez boi sie kapieli, jak jest za duza piana,
w ogóle, to ostatnio nie chce sie kąpać, ale jak juz zacznie, to nie mozna go wyjąć, no nie może sie chłopak zdecydować
zaraz wpadną do nas goście siostra z rodzinką;-), chociaz raz my przyjmujemy, a nie jestesmy przyjmowani
Miloku wielki szacun dla ciebie ,
mnie tez sie marzy kino, ale to dopiero po sesji egaminacyjnej;-)
Roksi, mój tez boi sie kapieli, jak jest za duza piana,
w ogóle, to ostatnio nie chce sie kąpać, ale jak juz zacznie, to nie mozna go wyjąć, no nie może sie chłopak zdecydować
zaraz wpadną do nas goście siostra z rodzinką;-), chociaz raz my przyjmujemy, a nie jestesmy przyjmowani
Hej,wczoraj kupiliśmy blat do kuchni i to koniec remontów na razie,nawet nie zdążyłam nic przygotowac na wieczór a dziś od rana mały ma biegunkę, zrobiłam marchwiankę,zjadł nawet chętnie, wypił sok z jagód,owoców nie chciał. Teraz śpi,zobaczymy co bedzie jak wstanie, w razie co mam smecte. Nie wiem czy mu cos zaszkodziło czy to jakis wirus?
Lajla83
Fanka BB :)
Ewa u nas jest na tym najmniejszym rozmiarze więc pościel mam tą łóżeczkową chyba kołdra ma 135cm na razie nie rozsuwam bo spokojnie młoda się mieści a jak już rozsunę to na tą ostatnia długość i wtedy kupie nową pościel taką na 200cmRoksi Natalki masz rozłożone do końca? Jakie wymiary ma kołdra?
reklama
A
Agutek
Gość
zdrzemnęłam się
moja zasnęła dopiero o 14.40 i teraz śpi w najlepsze...trzeba bedzie ją obudzić, ale już widzę to maruderstwo jakie nas czeka
my mamy łóżeczko rozsunięte do 160cm ale kołdrę jeszcze normalną z feretti na 135cm
powoli przymierzam się jednak do kupna już też dużej na 200cm
ciągle tylko waham się co do wymiaru wszerz
moja zasnęła dopiero o 14.40 i teraz śpi w najlepsze...trzeba bedzie ją obudzić, ale już widzę to maruderstwo jakie nas czeka
my mamy łóżeczko rozsunięte do 160cm ale kołdrę jeszcze normalną z feretti na 135cm
powoli przymierzam się jednak do kupna już też dużej na 200cm
ciągle tylko waham się co do wymiaru wszerz