reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja odstawia szał ciał na hasło myjemy głowę :baffled:
kupiłam już jej nawet specjalny daszek, żeby do oczu woda nie leciała, ale i tak darcie się, zrywanie daszka to norma :sorry2:

nigdy na diecie nie byłam, nie potrafię :sorry2:
ciekawe kiedy mnie przyciśnie by być :dry:

Agutku daszek tez kupiliśmy ale nie został wypróbowany bo młoda wprowadziła strajk kąpielowy:baffled:

heheh mala buntowniczka :-D

elahlar ja tez oddam kiloski

ja narazxie mam przymusowa dietke bo poprostu nie ma czasu zjesc
a jak juz mam czas to juz jestem tak zmeczona ,ze mi sie juz nie chce
zostalo mi 4 kilo z ciazowych

wczoraj bylismy w kinie
tak mi sie nei chcialo nigdzie wychodzic ,ale trzeba bylo wykorzystac ,ze siora cchciala z mlodymi zostac . polozylismy ich spac i poszlismy
myslalam ,ze bede zasypiac bo ostatnio ledwo oczy trzymam ,ale film mnie wciagnal i wytrzymalam do konca:tak:
ale wiecie co mi sie marzy
chwila ciszy i goraca kapiel z maseczka na wlosy i na twarzy , i pianka w wannie ...
ach chyba za 2 lata :-D:-D:-D:-D

wogule to glowa mnei boli od 3 dni:blink::dry::baffled:

miloku ty to masz w sobie masę energii, dwójka dzieci, w tym jedno mające kilka tygodni, przeprowadzka, wypady do kina, no niesamowita jesteś :-D

moja próbuje zasnąć na drzemkę ale coś jej kiepsko to idzie

heJ,

Miloku wielki szacun dla ciebie :tak::tak::tak:,
mnie tez sie marzy kino, ale to dopiero po sesji egaminacyjnej;-)

Roksi, mój tez boi sie kapieli, jak jest za duza piana:szok:,
w ogóle, to ostatnio nie chce sie kąpać:no:, ale jak juz zacznie, to nie mozna go wyjąć:baffled:, no nie może sie chłopak zdecydować:dry:

zaraz wpadną do nas goście siostra z rodzinką;-), chociaz raz my przyjmujemy, a nie jestesmy przyjmowani:-D

Hej,wczoraj kupiliśmy blat do kuchni i to koniec remontów na razie,nawet nie zdążyłam nic przygotowac na wieczór:( a dziś od rana mały ma biegunkę, zrobiłam marchwiankę,zjadł nawet chętnie, wypił sok z jagód,owoców nie chciał. Teraz śpi,zobaczymy co bedzie jak wstanie, w razie co mam smecte. Nie wiem czy mu cos zaszkodziło czy to jakis wirus?

Cześć:-))

Moje dziecko już kolejny raz nie śpi w dzień:szok: Czy tylko moje tak ma? Wieczorem też nie chce spać, mało je (to akurat żadna nowość) a mimo to ma tyle energii.

Roksi Natalki masz rozłożone do końca? Jakie wymiary ma kołdra?

Roksi Natalki masz rozłożone do końca? Jakie wymiary ma kołdra?
Ewa u nas jest na tym najmniejszym rozmiarze:tak: więc pościel mam tą łóżeczkową chyba kołdra ma 135cm:confused: na razie nie rozsuwam bo spokojnie młoda się mieści a jak już rozsunę to na tą ostatnia długość i wtedy kupie nową pościel taką na 200cm:tak:

reklama
zdrzemnęłam się :szok:
moja zasnęła dopiero o 14.40 i teraz śpi w najlepsze...trzeba bedzie ją obudzić, ale już widzę to maruderstwo jakie nas czeka

my mamy łóżeczko rozsunięte do 160cm ale kołdrę jeszcze normalną z feretti na 135cm
powoli przymierzam się jednak do kupna już też dużej na 200cm
ciągle tylko waham się co do wymiaru wszerz

Do góry