reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

Sandi żeby tak można było przerzucić trochę kilogramów to ja bym chętnie przyjęła :-) bo jestem na etapie nabierania wagi :-D A poważnie, zważyłam się niedawno, mam niedowagę i postanowiłam przytyć. Zaczęłam od pączków z czekoladą i budyniem z orzechami na II śniadanie w pracy :-D

reklama
Witam:tak:

Sandi
ja mniej więcej mam do pozbycia się 3kg i to jest waga w której czułam się dobrze:tak: a te 3 kg przywiozłam z wakacji i fasolkę:happy: więc wagę startową w ciąży miałam o 3 kg więcej niż planowałam:baffled: i teraz te 3kg mi dyndają:baffled: rzuciłam ostatnio pieczywo:tak: ale mój m piecze pyszny chlebek irlandzki i szczuje mnie nim:-D
elahar jaki świat jest niesprawiedliwy:wściekła/y:

moja córa jest brudasem:-D nie chce się myć:-D a tak poważnie od 3 dni mam histerię dziką w łazience i Nataula drze się jak szalona i nie chce się myć:szok: wczoraj na siłę chciałam ja włożyć i nie dałam rady:crazy: nie wiem co się porobiło bo nigdy nie było takich problemów uwielbiała kąpiele:tak:

Dzień dobry.
Roksi, urozmaić jej jakoś ta kąpiel, pójdź z nią do sklepu, niech sobie wybierze płyn do kąpieli, wytłumacz, że będzie się w tym kąpać wieczorem, niech powącha, coś jej się napewno spodoba. No i jakaś drobna zabaweczka do kąpieli. Napewno polubi kąpiele.

roksi: u nas też tak było. Trwało tydzień, zaczęło się nie wiadomo dlaczego i skończyło równie niespodziewanie jak się zaczęło. Urozmaicanie niestety nic nie pomogło. Był po prostu dziki ryk na widok wanny. Ograniczyliśmy na ten czas kąpiel do minuty albo i krócej żeby młodego po prostu trochę opłukać, raz to żeśmy chyba wogóle nie kąpali.Przeszło samo.

rybka z dwojką zdecydowanie bardzo męcząco niż z jednym. Ale i tak nie mam prawa narzekać bo jest niania, więc mam jak pączek w maśle. Tylko noce mnie dobijają a w dzień nie ma kiedy odespać. Michał jest z 8 października.

Ja chętnie oddam jakieś 20 kg, obwisły brzuch i cycki. Są chętni?
A tak serio to od 3 tyg jestem na Montignacu. Spadlo na razie 3 kg. POmogło po Wojtku ( zrzuciłam wtedy w ciągu 3 miesięcy chyba z 12 kg) to może i teraz pomoże.

hej :-)

elahar - oj jak ja bym chciala miec takie problemy jak Ty:tak:napewno bym sie wtedy nie martwila;-)

kaskada - "montignacu" co to jest? napisz cos wiecej please ;-)

elahar ale chciałabym mieć taki problem :-p

elahar jaki świat jest niesprawiedliwy:wściekła/y:

hej :-)

elahar - oj jak ja bym chciala miec takie problemy jak Ty:tak:napewno bym sie wtedy nie martwila;-)
;-)

Wiem, że mały problem ale jak się chce przytyć to też nie zawsze łatwo. Ja co przytyję to od razu spalam bo non stop gdzieś biegam i tak na prawdę to nie mam czasu zjeść w spokoju porządnego obiadu.

Roksi moja też jakiś czas temu buntowała się przed kąpielą. Ale całe szczęście trwało to krótko i udawało się ją wsadzić do wanny sposobem. Tzn. lądował w wodzie jakiś misiek i Madzia dopiero godziła się z nim wykąpać.:baffled:

a moja zawsze kąpie się zabawkami:tak: zawsze na hasło kąpiel biegła po zabawki do pokoju:tak: a teraz jestem w szoku ci sie dzieje:szok:
kaskada mam nadzieję że minie szybko jak u was:tak:

reklama
Elahar ja Cie oddam kilka kilogramow,wez proszę:tak:
mi to juz chyba nic nie pomoze co schudne to na nowo kilogramy wracaja,kiedys bralam Meridie 10 i 15 schudlam po niej 15 kg ,ale pozniej i tak efekt jojo.Kolezanka ostatnio chwalila sobie jakies zupki z internetu ,ale sa 3 fazy .Jedna faza ok 150zl.Tyle tych wsztstkich diet i co wybrac:tak::szok:

Do góry