reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej :-)

Bogda - Gratulacjony :-)

tez sie narazie za odpampkowanie nie wzielam:zawstydzona/y::no2:

moja zaczela chodzic w styczniu 08:tak:

wlasnie Roksi czy sa jakies powody Twoich humorkow?:confused::rofl:

dzisiaj (wczoraj) poszlam do pracy w domu wyladowalam dopiero o 6:30 rano:szok: taka zmeczona ze szok i spalam do 15tej:zawstydzona/y:i jak ja usne dzisiaj w nocy ,zeby jutro rano wstac z corenka:nerd:

Dwa dni mnie nie bylo ,a tu tyle napisane:szok:dalyscie rade:tak:
Bogda moje gratulacje:-)
Ja tez nie wzielam sie jeszcze za odpampkowywanie,czekam na lato:tak:
dobra lece do wyrka bo tu cisza pa

hej

o wizycie u dentysty napisze napisze ;-)
przedwczoraj zle spalam i nie moge jeszcze dzisiaj ruszac glowa...wrrr...

A teraz jeszcze a propos zajęć.
Piszecie, że co tydzień macie jakiś temat przewodni. U nas praktycznie nie ma tego właśnie. Za każdym razem prawie te same zabawy, przy użyciu tych samych rzeczy, ale nie ma to jakiegoś powiązania z tematem czy coś.

Albo ostatnio babka mówi, że nauczy nas śpiewać nową piosenkę. Zaśpiewała /strasznie długa/ po czym zapomniała już, że mamy ją śpiewać, wstała i zaczęła wymyślać coś innego. Dziwne nie?

Maluszki oczywiście tego nie zauważają, ale my rodzice tak :dry:

Witam:tak:
Roksi a te Twoje humorki to mają może jakąś specjalną przyczynę:confused:;-)

wlasnie Roksi czy sa jakies powody Twoich humorkow?:confused::rofl:
hihi ja to baby wszystko kojarzą z jednym:-D

malaga zdrowiej ale tak porządnie:tak:

a my na liście 11:tak: ale mało dziewczyn zostało:szok: ale zdaje się że w okolicy marca jakoś dużo przybyło nowych tak na chwilkę:baffled:

Sandi podziwiam cię z tymi nockami:szok:

Dzień dobry :-). Noc nawet udana i pospaliśmy aż do 7:00, co się ostatnio nie zdarza zbyt często. Ale położyłam się po północy, bo byliśmy ze znajomymi na "chińczyku" i piwku.

Uczyłam młodego mówić "Jestem Karol, mam 2 latka". Chciałam to nagrać, więc powtarzaliśmy kilka razy i efekt jest taki, że jak mówię powiedz... (nieważne co), to on od razu "jesiem lata". Środek sobie wyciął :-D.

blu ja pytam się młodej ile ma lat a ona mówi "tci":-D a ja mówię nie masz dwa latka a ona kłóci się i odpowiada mi "nie tcii"

reklama
mojej znajomej córcia skończy 3 latka w kwietniu i ogólnie dopiero teraz zaczyna budować zdania i pytam się jej ostatnio ile ma lat a ona mówi "sześć" a jest taka spryciula że jak coś przeskrobie to zgania na natulę:-D

Do góry