reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm podpuszczasz mnie:-p
przydał by mi się jakiś mini urlop:tak: np cały dzień sama;-) jakieś zakupy, obiadek na mieście;-) a tak naprawdę Debiutantka narobiła mi mega ochoty na wakacje tak by jechać i odreagować stresy:tak:

nie kochana, serio mówiłam:tak:

dlatego właśnie ja tak bardzo czekam ferii a konkretniej SAMOTNEGO wyjazdu do Kraka, muszę sie nainchalować na baaardzo długo:sorry2:
juz jestem myślami w księgarni...w sklepach na spokojne, bez wózka, bidona, chrupek i męża;-)

reklama
nie kochana, serio mówiłam:tak:

dlatego właśnie ja tak bardzo czekam ferii a konkretniej SAMOTNEGO wyjazdu do Kraka, muszę sie nainchalować na baaardzo długo:sorry2:
juz jestem myślami w księgarni...w sklepach na spokojne, bez wózka, bidona, chrupek i męża;-)
popieram taki dzień mama powinna mieć raz w miesiącu:tak:

toż to rozpusta by była:unsure:i z wypłaty by nic nie zostało:-D

aaa fredzikjak już okiełznasz Szyma w tych sprawach to daj znać bo Zosia kładzie się na koledze i całuje go w pupę:ninja2:
no właśnie ja to z mojej połówki etatu to po jednej wizycie w sklepie miałabym 0 na koncie:-D
:-D:-D:-D nie mogę hihihi w pupę:-D to się nazywa okazywanie miłości:-D

Witajcie :)

bogda - gratuluję :D

Nie mogę wyjść z choroby dziewczyny..
madzikm, chyba się nie spotkamy póki się ciepło nie zrobi.. Ja ciągle coś łapię, dopiero skończyłam antybiotyk, wróciłam do pracy i po jednym dniu mam katar taki, że z chusteczką przy nosie chodzę :/ Fatalnie się czuję.. Na szczęście Piotruś już dużo lepiej się czuje i jak na razie ode mnie kataru nie złapał..

Pozdrawiamy :)

A no i w następny weekend mamy imprezkę ;) Tort już zamówiony :D

Boziu, kiedy to zleciało... :)

to Piotruś najstarszy?:-)
ja już menu obmyśliłam, wszystko sama robię:tak:

ja się nie dziwię, że Ty chorujesz ciągle...miejsce stworzone do wzajemnego zarażania się:(
będę w ferie w PZ, może podejdziecie?:)

Chętnie madzikm :D Jeśli tylko zdrowie dopisze ;) Daj mi znać jak będziesz się wybierać :) Napiszę Ci na pw numer tel. ;)

reklama
roksijakie dymy?;-) kształcąca wymiana poglądów:tak:
dawaj jeszcze co tam masz w zanadrzu:-D
a Zosia zaczęła sama chodzic dokładnie 14 grudnia 2007;-)
:szok: Laura dla porównania 16 czerwca 2008 :szok::szok: nie ma co. Zosieńka idzie jak błyskawica :tak:

Malaga zdrówka życzę.
Zajrzałam sobie do wątku. Jako pierwsza marcowa mama urodziła Martencja (Karolinka urodziła sie w grudniu), potem Bogda Hanię.
Ja byłam na 27-ej pozycji :-D
Roksi a te Twoje humorki to mają może jakąś specjalną przyczynę:confused:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry