reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my po porodzie ustaliśmy już co i jak ;-)
tylko jakieś zdarzenia losowe mogą zmienić plany, ale mam nadzieję, ze nic takiego nie będzie :happy:

a mrozy faktycznie mają dotrzeć tylko śniegu coś za mało napadało i póki co nie chce dalej padać :-D ale najważniejsze, że wreszcie po roku sanki użyte :-D

reklama
u mnie m zawsze powtarza że jest zwarty i gotowy;-) tylko jak jestem jakaś niezdecydowana:sorry2:
coś czuje że będzie parę dni mrozu i w lutym będzie już po zimie:baffled:

roksi spoko, nic na siłę...poczujesz kiedy będzie właściwy moment ;-)
chociaż mówi się, że pierwsze dziecko to z miłości, a drugie z rozsądku :-D

prawie zapomniałam!

dzisiaj śniło mi się, że poszłam do pracy do firmy blue! :-D
tyle, że ta jej firma składała się zaledwie z pięciu osób już razem z blue i miała siedzibę w jakimś wielkim pomieszczeniu, w którym masa firm wynajmowała powierzchnie i sobie po prostu stały biurka :-D i tak zobaczyłam, że mam gdzieś siedzieć przy biurku co na samym wierzchu stało i każdy widziałby co robię na kompie i zaczęłam się bać co to za firma i gdzie ja do roboty przyszłam? dodam, że dzień wcześniej też mi się śniło, ze zmieniłam pracę i nagle dotarło do mnie, że po co ja to zrobiłam, że umowa tylko na 9 miesięcy, ludzie beznadziejni, nikt się nie odzywa, zadania wcale nie fajne i że same straty i nie mogłam pojąć czemu ja się zdecydowałam tam przejść? jak się obudziłam to sobie uświadomiłam, że to sen i pracuję dalej gdzie pracuję i mi ulżyło :-D

Agutku - ale masz sny :-D a przerazenie z biurka na samym "wierzchu" to pewnie z powodu bb ;-):-D:-D

a ja wlasnie sie do roboty szykuje wrrrr:dry:do jutra:happy:

witam wieczorową porą
m usypia naszego biegacza, jemu ostatnio jakoś lepiej idzie :confused:
Ailwys, chyba ciut lepiej ale nie za bardzo, grunt, ze mały się trzyma, jutro nawet idzie nadprogramowo na zajęcia bo w domu dostaje już kota z nudów a nie ma kto z nim na spacer wyjść :no:
szczerze powiem, że liczyłam na teściów bo w domu siedzą ale się przeliczyłam ... ech

A z dziećmi to prawda, pierwsze z miłości i niewiedzy co człowieka czeka (ciąża, poród itd...:-D) a drugie rzeczywiście z rozsądku. No no widzę, że grono brzuchatych marcówek latem może się powiększyć:tak:
roksi, czy wtedy m będzie kupował dwa razy tyle zabawek? :rofl2:
u nas wczoraj sypało nieźle, dzisiaj miało znowu ale się przytopiło to wczorajsze a swoją drogą ciekawe czy przyjdą te mrozy?

mam ochotę na tort :szok:, chyba zdrowieję jednak

Agutek i jak wyglądał ten nasz ośrodek (STAR), trochę mam pietra ale w sumie zawsze dobrze trafiamy, no może z jednym wyjątkiem - Kreta ale to dawno było...
tylko my do pawilonu A do studia a nie do domku

a a nadal szukam ofert i już mam dość:baffled:

w Karwi z wyżywieniem znalazłam 95 zł w sezonie, okolice Władysławowa też są tańsze....

przeraża mnie opłata 3*doba - rezerwacja:confused: a kto to wie co będzie do sierpnia...

a Wy fredzikna ile jedziecie?

zapomniałam Wam napisać, że my z m jesteśm zasmarkani od tygodnia, kichamy, kaszlemy a Zosia nic:szok: odpukac odpukać:-)

Fredzik no właśnie nie widziałam na żywo tego ośrodka więc nie wiem jak wygląda...
madzikm zdrówka!

a ja idę sobie walnąć coca-colę :-p

dzisiaj w kinie kupiliśmy zestaw dla dwojga - miała być 2x średnia pepsi i duży popcorn
jak się okazało średnia pepsi to 0,75l! i do tego mega wielka paka popcornu :szok:

reklama
Do góry